Melikgazi Belediyesi BESK Konya’YI 7-1 yendi

Melikgazi Belediyesi BESK Konya’YI 7-1 yendi

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımı hedefini gerçekleştirmek için yoğun mücadele ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yer aldığı Süper Lig’e yeniden çıkabilmek adına bu hafta Konya deplasmanından da galibiyetle döndü.

Ampute Futbol 1.Lig’deki temsilcimiz Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2021-2022 sezonu ikinci yarısında ilk hafta Samsun deplasmanından 3 puan, ikinci hafta evinde 1453 İstanbul ekibinden 3 puan ve üçüncü hafta Konya deplasmanından 3 puan alarak Süper Lig için hedefine sağlam adımlar ile devam ediyor.

Hafta sonunda Konya deplasmanından 7-1 gibi net bir skorla galip gelen temsilcimiz eve dönüş yolunda MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak tarafından iftar yemeği ile ödüllendirildi. Maçın ardından Kulüp Başkanı Faruk Şahin şunları söyledi: ”Biz ekip olarak uyumlu bir takımız. Bunu sahaya yansıtmayı iyi biliyoruz. Bugünde baştan sona üstün bir performans sergileyen takımımız net bir skorla galip geldiler. Aldıkları galibiyeti Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’na ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’a armağan ettiler. Adnan başkanım sporcularımızın niyetli olduğunu öğrenince yol üzerinde bir iftar yemeği ayarlayarak takımımıza jest yaptılar. Kendilerinden Allah razı olsun. İnşallah sezon sonu Süper Lig kupasını şehrimize getirerek bizde karşılığını vereceğiz.”

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’