MELİKGAZİ BELEDİYESİ GÜLÜK MAHALLESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİRİYOR

MELİKGAZİ BELEDİYESİ GÜLÜK MAHALLESİ

BÖLGE DAHA NİTELİKLİ VE İŞLEVSEL HALE GETİRİLİYOR

Melikgazi Belediyesi Gülük Mahallesi'nde çevre düzenlemesi ve otopark çalışmasına başlayarak yoğun olarak kullanılan bu bölgeyi daha nitelikli ve işlevsel hale getiriyor.

Melikgazi Belediyesi Gülük Mahallesi'nde çevre düzenlemesi ve otopark çalışmasına başlayarak yoğun olarak kullanılan bu bölgeyi daha nitelikli ve işlevsel hale getirmek maksatlı başlattığı çalışmalar sonucunda 400 araçlık otopark alanı ve 2 bin 500 metrekare yeşil alan ortaya çıkacak.

Çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi alan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Gülük Mahallesi'nde Gülük Cami'nin çevresi ve Filinta'nın Konağı'nın bulunduğu bölgede büyük bir çalışma yapıyoruz. 2 bin 500 metrekare yeşil alan, 4 bin 500 metrekare otopark alanı ile 400 araçlık yer, 5 bin 700 metrekare sert zemin çalışması yaptık. Bizim tek mücadelemiz, güzide ilçemiz Melikgazi'mizi daha nitelikli hale getirmek. Hemşehrilerimize hizmet etmeyi düstur edinerek verdiğimiz 80 günde 80 park sözünü gerçekleştirmek, birçok atıl noktayı yeşillendirmek ve çevre düzenlemesini yapmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz."değerlendirmesinde bulundu.

"80 günde 80 park yapacağız diye daha önceden ilan ettik." diyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Aralık ayının sonunda da inşallah 80 günümüz bitmiş olacak ve parklarımızı bitirmiş olacağız. Dolayısıyla sürekli Melikgazi'ye hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Burası atıl bulunan oldukça da yoğun kullanılan bir bölgeydi. Burayı çok güzel bir hale getiriyoruz. Otoparklar ile düzenli o topaklanmayı sağlayacak yeşil alanlar ve ağaçlandırma ile mahallenin çehresi değişecek. Emek veren mesai arkadaşlarıma bu yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye ifade etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı