MELİKGAZİ BELEDİYESİ TALEPLERİN YÜZDE 97'Sİ Nİ SONUÇLANDIRDI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ TALEPLERİN YÜZDE 97

PALANCIOĞLU: HER TALEBE ANINDA CEVAP VERMEYE ÇAKIŞACAĞIZ

Melikgazi Belediyesi tarafından ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla başlatılan Whatsapp iletişim hattı üzerinden 6 ay içerisinde yaklaşıSk 30 bin vatandaş ile görüşme sağlanarak talepler yüzde 97 sonuçlandı.

Melikgazili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Whatsapp iletişim hattına gelen taleplere ilgili kişiler tarafından anında cevap verildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “2020 yılı başında hayata geçirdiğimiz Whatsapp ihbar hattı Melikgazi’de yaşayan vatandaşlar belediye ile ilgili taleplerinin çözümü için, günümüzün en yaygın hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanarak sorunlarını iletmeye devam ediyor. Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi Whatsapp hattı üzerinden 2020 yılı başından bugüne kadar yaklaşık 30 bin vatandaşımız ile görüşme sağlanmıştır. Bu görüşmeler neticesinde belediyemiz ile alakalı olan konularda başvurular alınmış sorumluluk alanımız dışında olan konular ile ilgili olarak da vatandaşımıza gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapılmıştır. Belediyemiz sorumluluğunda olan konular ile ilgili 20 bin 979 adet başvuru kaydı yapıldı. Bu başvurular ilgili müdürlüklere iletilmiş ve 20 bin 516'sı sonuçlandırılmıştır. 463 âdetinin işlemleri ise devam ediyor. Whatsapp hattından gelen talepleri sonuçlandırma oranımız yüzde 97’dir. Bu büyük bir başarı. Bunda katkısı olan ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonrada gelen her talebe anında cevap vermeye, talepleri gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Melikgazi halkına 7/24 hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Vatandaşlarımız bu güne kadar olduğu gibi 0530 253 91 91 numaralı Whatsapp hattımızdan yine bizlerle anında iletişim kurmaya devam edebilirler.” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti