MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİR ANAOKULU DAHA

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİR ANAOKULU DAHA

Melikgazi Belediyesince hayırsever destekli olarak yaptırılacak olan Saniye Şahin Yıldırım Anaokulu'nun temeli Ak Parti Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer’in de iştirak ettiği törenle atıldı.

Melikgazi Belediyesince hayırsever destekli olarak yaptırılacak olan Saniye Şahin Yıldırım Anaokulu'nun temel atma törenine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke katıldı.

Törenin başlangıcında yaptığı konuşmada ilçeye 14 yeni okul kazandıracaklarını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’mizde inşaatı devam eden birçok okulumuz var. Bu ilaveten her hafta bir okul temeli atacağız. İhtiyaç olan yerleri tespit ederek projelerimizi yapıyoruz. Hayırseverlerimizle el ele veriyoruz. Melikgazi ilçemizin okul, cami, kuran kursu, sosyal tesis gibi ihtiyaçlarını gidermek için uğraşıyoruz. Belediye başkanlarımızla okul yapma konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi çalışıyoruz. Okul yapmanın yanında bakım onarıma ihtiyacı olan okullarımızı da tadilattan geçiriyoruz. Temelini atacağımız Saniye Şahin Yıldırım Anaokulumuz iki kattan oluşacak. Okulda 7 adet derslik, öğretmen odası, müdür odası, rehberlik odası, mescit, arşiv, çok amaçlı salon ve yemekhane bulunacak. Bu bölgedeki anaokulu ihtiyacını karşılayacak. Hayırseverimiz Saniye Teyzemize çok teşekkür ederim.” İfadesini kullandı.

“Eğitim her şeyin başı” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun’da “Kayseri hayırseverliği ile bilinen bir şehir. Her yerde bir hayırsever eseri var. Temelini attığımız bu anaokulumuz hayırlı olmasını dilerim.” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yıldız ise, “Buradaki temel atmamızın eğitim sistemine katkısı çok büyük. Bu güzel eseri şehrimize kazandıracakları için Melikgazi Belediyemize ve hayırseverimize teşekkür ederim.” şeklinde konuşup Melikgazi Belediyesi yöneticilerine ve hayırsever aileye şükranlarını sundu.

Konuşmaların ardından dualarla okul inşaatına ilk harç konuldu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı