MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV KATKI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV KATKI

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi’nde Hayırsever işbirliği ile yapımına başlayacağı Hacı Şükrü Baktır İmam Hatip Fen Lisesi’nin temeli Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği törenle atıldı.

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi’nde Hayırsever işbirliği ile yapımına başlayacağı;  136 kişilik yurt ve 450 kişilik yemekhane, 16 derslik, fizik ve kimya laboratuvarı, bilgisayar dersliği, kütüphane ve çok amaçlı salon olarak projelendirilen Hacı Şükrü Baktır İmam Hatip Fen Lisesi’nin temel atma törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Atçı Nergis, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bekir Yıldız,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan katıldı.

Törenin açılış konuşmasında  Melikgazi’de eğitim öğretim hayatına yeni ve modern okullar kazandıracaklarını vurgulayarak sözlerine başlayan   Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Projemiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından örnek alınacak bir proje. Onaya sunduk değerlendirdiler. Yakın zamanda burada bir cami inşaatının da temelini atmıştık. Kayseri hizmet belediyeciliğinde en önde olan illerden. El ele verdik ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. Yeni okul projelerimiz var. Yakında temellerini atacağız yine.  Sadece okul olarak değil her alanda da çalışmalarımız devam ediyor. Tüm belediyelerimiz, bakanlarımız,  milletvekillerimiz ve il ilçe yönetimlerimiz ile ilimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güzel eğitim eserinin hayırlı olmasını dilerim.” İfadesini  kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis’de  “Burada güzel ve sağlıklı çocuklar yetişecek. Vatana millete hayırlı bir hizmet var ortada” diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, “AK Belediyelerimiz ve hayırseverlerimiz güzel işlere imza atmaya devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından okul inşaatına dualarla ilk harç konularak inşaat çalışmalarının startı verildi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti