MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE MESAİSİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE MESAİSİ

Palancıoğlu, “Vatandaşlarımızın konforu ve rahat ulaşımı için ekiplerimiz sabaha kadar karla mücadele çalışması yaptılar.”

İlçede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına karla mücadele ekiplerinin gerekli tüm önlemleri aldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Vatandaşlarımızın konforu ve rahat ulaşımı için ekiplerimiz sabaha kadar karla mücadele çalışması yaptılar.” değerlendirmesinde bulundu.

Melikgazi ilçesinde kapalı yol olmadığını kaydeden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu "Son günlerde bahar havasının yaşandığı Kayseri'de gece etkili olan kar yağışı sonrası tekrar cadde ve kaldırımlarda kar temizleme mesaisi başladı. Ekipler sabah saatlerine kadar mahallelerde kar temizleme mesaisini sürdürdüler. Cadde ve sokakların temizliği iş makineleri ile yapılırken küreme ekiplerimiz de kaldırımların temizliğini yapıyor. Ekipler ayrıca don ve buzlanmaya karşı da tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele için her an hazır bekleyen ekiplerimiz toplamda 77 araç ve iş makinası ve 280 personelle karla mücadele çalışmaları devam etmektedir. Başta ana arterler, çarşı merkez, rampalar, okul çevreleri, hastane gibi kamusal alanların çevresinde çalışma yaptılar. Yoğun gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Melikgazi Belediyesi’nin Dr. Sami İpek Caddesi'nde bulunan enkazcı esnafını Yeşilyurt Mahallesindeki yeni esnaf sitesine taşımaya başladığı duyuruldu.

Melikgazi’yi her gün güzelleştirecek çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu konuya dair yaptığı değerlendirmede “Yıldırım Beyazıt Bölgesi'nde Sivas Caddesi sağ tarafında sol tarafında yer alan enkazcılar diye bilinen esnaf arkadaşlarımızın bulunduğu alanı komple kaldırıyoruz. Yeşilyurt'ta kendilerine yaptığımız esnaf sitlerini bütün altyapısını, yolunu, camisini, WC’sini yapıp hazırladık. Şuanda burayı boşalttılar. Bizde taşınmalarına destek veriyoruz. Yaklaşık 40 esnafımızı buradan yeni yerine taşıyoruz. Burası 70 bin metrekare alan. Enkazcılar esnafının buradan kalkmasıyla görsel kirlilikte ortadan kalkmış olacak. Burası temiz, nezih bir ortama hem taşınmış oluyor hem de yıkımcılarımız için çok daha iyi olacak. Böylece bu bölgemizde güzelleşmiş olacak. Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin farklı bölgelerinde çalışmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Cenab-ı Allah hayırlı güzel çalışmalar yapmayı nasip etsin.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”