MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ŞİRİNTEPE MAHALLESİ’NE CAMİ VE KUR’AN KURSU

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ŞİRİNTEPE MAHALLESİ’NE CAMİ VE KUR’AN KURSU

KAHRAMAN ÇELEBİ CAMİ VE HATİCE ÇELEBİ KUR’AN KURSU’NUN TEMELİ TÖREN İLE ATILDI

Melikgazi Belediyesince Şirintepe Mahallesi’nde mülkiyeti Belediyeye ait arsa üzerine Hayırsever Kahraman Çelebi’nin desteği ile yapılacak ‘Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın da iştirak ettiği tören ile atıldı.

Temel atma programına Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Hayırsever Kahraman Çelebi ile ailesi ve meclis üyeleri katıldı.

Şirintepe Mahallesi’nde ihtiyaç olan bir hizmetin temeli attıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Hayırseverimizle birlikte bugün yine güzel bir hayır eseri için temel atıyoruz. Şirintepe Mahallemizin uzun zamandır ihtiyacı olan cami ve kuran kursunun yapımını inşallah hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Böylece büyük bir ihtiyacı karşılamış olacağız. 2021 yılı sonuna doğruda faaliyete geçireceğiz. Melikgazi Belediyesi olarak hayırseverlerimizle 20 civarında okul, cami, sağlık ocağı gibi birçok yatırımımız var. İlçemize koştur koştur hizmet ediyoruz. Bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederim. Kahraman Abimize teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız bu güzel eserin ilçemize ve Kayserimize Hayırlı olmasını dilerim. Rabbim hayattayken herkese böyle güzel eserler yapmayı nasip etsin" değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ da bir teşekkür konuşması yaparak, “Hayırseverlerimiz ve kamu kurumlarımızın dayanışması Kayseri’nin en güzel özelliğidir. Rabbim Kahraman Bey’in hayırlarını kabul etsin. Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesinde bulundu.

Temeli atılan tesisin duasını yapan İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise bu güzel ibadet merkezlerini Kayseri’ye kazandıran herkese şükranlarını sunup, hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ve duanın ardından ‘Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temeline ilk harç konularak inşaat çalışmalarına start verildi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"