MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE KUPASI İÇİN GAZİANTEP’DE…

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE KUPASI İÇİN GAZİANTEP’DE…

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı Teledünya Türkiye Kupası ilk kademe müsabakaları için karşılaşmanın oynanacağı Gaziantep iline gitti.Siyah beyazlılarda tek hedef ilk iki takım arasına girerek,bir üst tura yükselmek.

Lig öncesi en ciddi sınavını Gaziantep’ de üç gün sürecek olan Teledünya Türkiye Kupası müsabakalarında verecek olan Melikgazi Belediyespor ,hazırlıklarını tamamlayarak bugün Gaziantep’e gitti.Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması ve yeni transferlerin çok kısa sürede takıma uyum sağlaması teknik heyet ve yönetimi kupa maçları öncesinde umutlandırıyor.

 

 

Gaziantep’te Ziraat Bankası, Burhaniye Belediyespor ve Şahinbey Belediyespor takımları ile üst üste üç gün oldukça zorlu maçlar oynayacak olan temsilcimizin başarılı antrenörü Fuat Kalay yaptığı açıklamada, “yaklaşık bir aydan beri günde çift idman yaparak hazırlandığımız Türkiye Kupası için artık söz sırası oyuncularımızda olacak.Elimizden gelenin en iyisini yaparak,bu sezon bir ilk’i gerçekleştirerek bir üst tura çıkmayı çok istiyoruz.Bunu başarabilecek güce ve potansiyele sahibiz.Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

 

 

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı’ da yaptığı açıklamada, “teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik olan mevkilere transferler yaparak takımımıza daha da güçlendirdik. Yapılan transferlerin yanı sıra alt yapıdan da 3 oyuncumuz A takıma yükselme başarısını gösterdi. Hem genç hem de dinamik bir kadrosu bulunan ve şehrimiz voleybolunda her zaman ilk’leri başaran takımız, bu sezonda gerek kupada gerekse lig’de adından sıkça söz ettirecektir.2012-2013 sezonunun gerek Melikgazi Belediyespor’a gerekse diğer bütün takımlara hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor,fair-play ruhuna yakışır centilmence bir lig geçmesini diliyorum.”dedi.

 

 

Melikgazi Belediyespor Teledünya Türkiye Kupası ilk karşılaşmasında 05 Ekim 2012 Cuma günü saat 16:30’da Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek.

 

FİKSTÜR ÇEKİLDİ. MELİKGAZİ BELEDİYESPOR B GRUBUNDA

 

 

Diğer yandan Türkiye Aroma Erkekler Voleybol Ligi Fikstürü çekildi.Yapılan fikstür çekimi sonrasında Melikgazi Belediyespor B grubunda Ankara Diyanet Gençlik,PTT spor,TVF Spor Lisesi,Çorum Sungurlu,Diyarbakır Büyükşehir Belediye, Gaziantep Şahinbey Belediye, Hatay Antakya Belediye,Kahramanmaraş Belediye, Konya Seydişehir Belediye,Tokat Plevne ve Niksar Belediyespor takımları ile ilk dört takım arasına girip yarı finallere kalabilmek için mücadele verecek.Melikgazi Belediyespor ligdeki ilk karşılaşmasında 21 Ekim 2012 Pazar günü Ankara deplasmanında TVF Spor lisesi takımının konuğu olacak.

 

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti