MELİKGAZİ, KILIÇASLAN MAHALLESİ’NDE ÇALIŞIYOR

MELİKGAZİ, KILIÇASLAN MAHALLESİ’NDE ÇALIŞIYOR

MELIKGAZI Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kılıçaslan Mahallesi’nde yer alan ve yoğun bir trafik akışı olan Molla Sokak ile Yahya Kemal Caddelerinin kesiştiği kavşakta yeni bir çalışma ile ışıksız kavşak düzenlemesi inşa ettiklerini söyledi.

Molla Sokak’ın Sivas Caddesi’ne paralel olduğunu, Yahya Kemal Caddesi’nin ise Si­vas Caddesi ile Alpaslan, Gültepe gibi yer­leşim alanlarına bağlantı yolu olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “ Belediye olarak yoğun kullanılan ve hız ya­pılmasını engelleyici bir çalışma olan par­ke kavşak çalışmasını bu alanda uygula­yacağız. Şehrimizin şu anda 12 ayrı yerin­de ışıksız kavşak düzenlemesi olarak bili­nen parke taş döşeli kavşak alanı mevcut­tur. Bu alanlarda hem yayalar, hem bölge halkı hem de sürücüler son derece mem­nundur. Çünkü asfalt yoldan bu alana gi­ren sürücüler hem kavşaktan dolayı hem de parke taşların hız azaltmasından dola­yı yavaşlamaktadırlar. Sonuçta bu uygula­ma uyarıcı ve dikkat çekici olmaktadır.”, dedi.

 

“Işıksız Kavşak” düzenlemesinin hem es­tetik bir görüntü oluşturduğunu hem de yüksekliğinden dolayı sürücüleri zorunlu olarak hız kesme konusunda uyarıcı oldu­ğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, bele­diye olarak bölgede bu çalışmanın yapıla­bileceği uygun kavşakların tespit edildiğini ve planlamasının yapıldığını, ayrıca önü­müzdeki yatırım programı çerçevesinde her kesimden takdir gören ışıksız kavşak çalışmasını birçok semtte daha yaparak hizmete sunacaklarını sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti