MELİKGAZİ VOLEYBOL’DAN TRANSFER ŞOV

MELİKGAZİ VOLEYBOL’DAN TRANSFER ŞOV

TEMSİLCİMİZ, ANTRENÖRÜ DAHİL 12 TRANSFER YAPTI

Yeni sezonda Voleybol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Melikgazi Voleybol’dan transfer şov. Siyah-beyazlı ekip, antrenörü dahil 12 transfer gerçekleştirdi.

2021-2022 sezonunda Melikgazi Belediye, Voleybol 2.Ligi’nde mücadele edecek. Temsilcimiz, sezon öncesi transferlerini gerçekleştirdi.

İlk olarak antrenörü Gökhan Sarıbaş ile 1 yıllık sözleşme imzalayan temsilcimiz, iç transferde Burak Kılıç, Emincan Kocabaş, Mehmet Can Ağırbaş, Abdullah Belik ile sözleşme yeniledi. Siyah-beyazlı ekip, dış transferde ise Mustafa Sızlağ, Yusuf Olgun, Ömer Uygur, Kurtuluş Can Dündar, Berke Tan, Enes Burak Aktürk ve Muhammed Balamir’i kadrosuna dahil etti.

Transferlere ilişkin konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Takımımız yeni sezonda ilimizi en güzel şekilde temsil edecek. Takımımız yeni sezonda 1.Lig’e çıkmayı hedefliyor. Antrenör ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Yakup Yüksel, açıklamasında şöyle dedi: “Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Eylül ayı itibariyle çalışmalara başlayacağız. Hedefimiz yeniden 1.Lig’e çıkmak.”

Kulüp Baş Antrenörü Gökhan Sarıbaş ise şunları kaydetti: “Bizlerden desteğini esirgemeyen kulüp başkanımız Yakup Yüksel ve Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ediyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak