MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ  BELEDİYESİ

10 AYRI SEMTE, 10 TAKSİ DURAĞI YAPTIRACAK

HABER İZLE

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını  duyurdu….

Çevresi ve Kayseri kent mimarı ile bütünleşen projesi ile Taksi Duraklarının şehre ayrı bir vizyon katacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi belediyesi çevresi ve doğa dostu bir belediyedir. Bunu her fırsatta çalışmaları ve yatırımları ile belgelemektedir. Şehrin planlamasına, imarlı gelişimine büyük önem veriyoruz. Melikgazi olarak şehrin estetik görünümüne yapılan çalışmaların çevresi ile uyumuna da önem veriyoruz. Kayseri yüzyılların birikimi ile bir kültür mozağı oluşturmuştur. Bu oluşumu olumlu olarak kullanmak ve şehre yansıtmak istiyoruz. Bu açıdan her köşe başında rastgele kurulan adeta kulübe görünümündeki taksi duraklarını kaldıracağız. İlk etapta 10 taksi durağını şehrin merkezinde inşa edeceğiz. Bireyler bu yapıyı görünce taksi durağı olduğunu anlayacaktır. Çünkü yapısı ile bir standart getirilecek ve işlevlik kazanacaktır. Şehrimizde artık rastgele prefabrik yapılar ev iş merkezleri dönemi sona ermiştir ”değerlendirmesinde  bulundu…

Kayseri'ye ve Kayserililere yakışır şehir estetiğine ve görsel güzelliğine yakışır bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk etapta 10 adet yapılacağını ancak zaman içerisinde tüm taksi duraklarını aynı yapıda birleştireceklerini kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,10 ayrı taksi durağının inşası ve yerleşterilmesi ihalesinin 3 Mart 2015 günü saat: 11.00' de Belediye Encümen salonunda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı