MELİKGAZİ ÇOCUK MECLİSİ'NDEN

MELİKGAZİ ÇOCUK MECLİSİ

UÇURTMA VE BAHAR ŞENLİĞİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince  Gökyüzü Renklenecek”   sloganı  ile tertiplenen   ‘Uçurtma  Şenliği'nin Pazar  günü  Gesi Mesire Alanı'nda  gerçekleştirileceğini  duyurdu….

Uçurtma Şenliğinde Yarışmalar, Ödüllü Oyunlar, Palyaço gösterisi, hediyeler, animasyon gösterisi gibi etkinliklerin yapılacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ” Bahar ayı geldi. Çocukların bu bahar havasında hem eğlenecekleri, hem yeteneklerini gösterebilecekleri hem de birbirleriyle kaynaşabilecekleri bir etkinliği gerçekleştireceğiz. Çocuk Meclisince organize edilen uçurtma yarışı 10 Mayıs 2015 Pazar günü yapılacak olup, tüm uçurtma severleri yarışmaya bekliyoruz. Ayrıca uçurtması olmayan çocuklara verilmek üzere 1000 adet uçurtma alındı. Uçurtma şenliğine iştirak eden misafirlere ekmek arası kıyma kavurması ve ayran ikram edilecektir.” Değerlendirmesinde bulundu…

Uçurtma Yarışması ile birlikte yüz boyama, çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması, çeşitli eğlenceler, ödüllü yarışmalar düzenleneceğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Bahar Şenliği ve Uçurtma Yarışmasının 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat 11.00'de Gesi Mesire alanında başlayacağını kaydetti.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Yarışmada her kategoride birinci olanlara sürpriz hediyeler verileceğini ve öğle yemeği ikramı yapılacağını sözlerine ekledi.



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak