MELİKGAZİ´DE BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ

MELİKGAZİ´DE BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Selçuklu Mahallesinde yer alan Melikgazi Belediyesi Selçuklu Aile Sağlık Merkezi, H.Ahmet Ersu Kur´an Kursu ile Eczane olarak işletmeye açılan ticaret merkezinin tanıtımını yaparak bu üç

Selçuklu Mahallesi yapımı tamamlanan Sağlık Merkezi, Kuran Kursu ve Eczane yerlerinin tanıtım ve hizmete sunulması törenine, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, il Sağlık Müdürü Dr.İsmail Kılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Melikgazi ilçe müftüsü Yakup Polat,Muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı iştirak etti.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç ; Başkan ve ekibine teşekkür ettiğini, şimdiye kadar yapılan sağlık ile ilgili yatırım ve hizmetler ile Melikgazi´nin sağlık sorunun giderildiğini söyledi.

Her Cuma Namazı çıkışında bir temel atma, açılış, tanıtım ve hizmet sunumu etkinliğini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle sağlık alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için ?Her iş bizim işimiz´ anlayışı hareketiyle çalışıyoruz, Bugün düzenlenen tören ile üç yatırımı hizmete açtık. Şehrin merkezinde ne hizmet var ise en ücra semtinde de aynı hizmet bulunmaktadır. Kısacası artık her yer Melikgazi olmaktadır. Melikgazi de yaşamanın ve bulunmanın tüm güzelliklerinden faydalanmaktadır. Bilinçli, bilgili ve istikrarlı bir yönetim ile artık Melikgazi bir referans Belediye olmuştur. Her gün yeni bir tesis ve yatırım ile ilçe adeta bir bütün olarak yenilenmektedir? dedi.

Konuşmaların ardından yapılan tanıtım töreni sonrası katılımcılara aşure ikramlarda bulunularak, tanıtımı yapılan Aile Sağlık Merkezi, Kuran Kursu ve Eczane alanları gezildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"