MELİKGAZİ’DE KLASİK ARAÇLARLA 23 NİSAN

MELİKGAZİ’DE KLASİK ARAÇLARLA 23 NİSAN

Melikgazi Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla klasik araçlarla ilçe genelinde nostaljik bir tur düzenledi.

Belediye önünde toplanan klasik araçlar ile merkezden başlayan tur İLDEM, TOKİ ve Mimarsan Mahallesinde cadde ve sokaklarda gezerek vatandaşların bayramı kutlandı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile ilçe turuna katılarak vatandaşları selamladı, bayramlarını kutladı.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Palancıoğlu, “23 Nisan'da farklı bir etkinlikle Melikgazi'yi şenlendiriyoruz. Kayseri Klasik Araç Otomobilciler Derneği ile birlikte yaklaşık 25-30 klasik araçla Melikgazi’ye güzel anlar yaşatacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve TBMM'nin açılışının 100. yılını kutluyorum. Ülkemiz her zaman payidar olsun, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah geleceğe taşınsın. Aynı zamanda bugün Ramazan Ayı’nın ilk sahuruna kalkacağız. Ramazan ayını da tebrik ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Vatandaşlarımıza klasik araçlarla gezerek el sallayacağız, 23 Nisanlarını tebrik edeceğiz. Destekleri için EKOD’a teşekkür ederim.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin sıkıntılı günleri kısa zamanda atlatacağına inancının tam olduğunu söyleyerek şunları söyledi: “Her gün vefatlarımız oluyor ama giderek azalan salgın söz konusu. Bizim evde kalmamız, sosyal mesafeye dikkat etmemiz, kendimizi hijyenli bir şekilde tutmamız gerekiyor. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Ülkemiz birçok badireyi atlattı, bu badireyi de en kısa zamanda en az zaiyatla atlatacaktır. Bizler de belediye olarak her türlü salgınla ilgili mücadelede çalışma yapıyoruz. İaşeler ve dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. İnşallah Melikgazi'yi çok daha iyi konuma getireceğiz.” .

EKOD Başkanı Kemal Nakipoğlu ise, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Melikgazi’de yine farklı bir etkinliğe imza atıldığını ve renkli görüntülerle tüm vatandaşların yüzünün güleceğini kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti