MELİKGAZİ´NİN ÇOCUKLARI

MELİKGAZİ´NİN ÇOCUKLARI

EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi yaz okullarında 4 bin 517 öğrencinin 41 branşta eğitim gördüğünü söyledi.
Yüzme, Halk Oyunları, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, El sanatları, Butik pastacılık, Resim, Kur´an-ı kerim, Bilgisayar, Bağlama, Gitar, Masa tenisi, gibi branşlarında olmak üzere toplam 41 ayrı etkinlikte öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirdiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "elikgazi Belediyesince açılan Yaz Okulu spor kurslarında öğrenciler kış aylarındaki yorgunluk ve stresten kurtuluyorlar. Öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor hem de yeni arkadaşlıklar kurarak toplum da paylaşmayı ve birlikte yaşamayı öğreniyor. Yaz okulunda hem spor dalı hem de eğitime yardımcı dersler bulunmaktadır. Ancak öğrencilerin büyük bir kısmı yüzme, el sanatları ve Kur´an-ı Kerim dallarına ilgi gösteriyor. Yoğunluk bu üç branşta olmaktadır.? dedi.
Futbol, hentbol ve basketbol takımlarına alt yapı için sporcu ?
4517 öğrencinin Belsin, Danişmentgazi, Tınaztepe, Toki, İldem, Yeniköy, Fedakar Gülderen, Gesi Fatih, Şirintepe N. Fazıl Kısakürek ve Esenyurt olmak üzere 11 ayrı yerde yaz okuluna devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Hentbol, Futbol ve Basketbol dallarındaki öğrenciler bir bakıma Kayseri´de futbol, voleybol ve basketbol takımlarına alt yapı için sporcu yetiştirdiklerini sözlerine ekledi.
Toki Sosyal Tesislerinde El sanatları, pastacılık, resim ve Kur´a-nı Kerim branşında eğitim gören çocuklar Melikgazi Belediyesi Yaz Okulları sayesinde yaz tatillerini dolu geçirdiklerini, boş zamanları değerlendirdiklerini, eğlenerek öğrendiklerini ve yeni arkadaşlıklar kazandıklarını kaydederken, aileler de Melikgazi Belediyesi´ne teşekkür etti.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı