MELİKGAZİ’Yİ 15 YIL ÖNE ÇEKİYORUZ

MELİKGAZİ’Yİ 15 YIL ÖNE ÇEKİYORUZ

PALANCIOĞLU, MECLİS ÜYELERİ İLE FİDAN DİKİP, İDDİALI KONUŞTU

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve belediye meclis üyeleri Erenköy Mahallesi kanal boyunda ağaçlandırma çalışması yaptı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu; sonbahar ile ilkbahar arası ağaç dikimleri ile ilgili en uygun zaman olduğunun altını çizerken, “Melikgazi’nin çok daha yeşil çok daha güzel olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erenköy Mahallesi kanal boyunda ağaçlandırma çalışması yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve belediye meclis üyeleri her biri 15 yaşında olan çınar ve ıhlamur ağacı dikti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve Melikgazi’nin 15 yılını öne çekmiş olduklarını vurgulayan Başkan Palancıoğlu şunları kaydetti. “Hayırlı bir şeye imza atıyoruz meclis üyelerimizle beraber. 45 tane belediye meclis üyemiz var burada. Onların adına birer tane çınar ya da ıhlamur ağacı gibi ve her biri 15 yaşında olan ağaçlar dikeceğiz. Niye bu dönemde dikiyoruz? Sonbaharla ilkbahar arası ağaç dikimleri ile ilgili en uygun zaman dilimleridir. Ağaçlar uyku dönemlerine geçtiği için tutma ihtimalleri daha yüksek. Tabi Melikgazi içinde önemlidir. 1-2 yaşında ağaç dikiyoruz. Onları da devam ediyoruz. Ama en önemlisi ana akslarda burası kanal boyu Eskişehir Bağlarından Sivas Caddesine kadar devam eden bir hat. Burayı sağlı sollu ağaçlarla döşüyoruz ve Melikgazi’nin 15 yılını öne çekmiş oluyoruz. Yani bu ağaçlar ilkbaharda çiçeklendiğinde göreceksiniz cıvıl cıvıl yeşil yeşil olacaklar. 15 yıl sanki ileri gitmiş gibi olacağız. Sadece meclis üyelerimizle değil bundan sonra il protokolümüz sivil toplum örgütleri gibi ağaç dikmek isteyen herkesle bu tür etkinlikler yapacağız. Ben tekrar hayırlı olsun diliyorum. Melikgazi’nin çok daha yeşil çok daha güzel olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. “



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”