MEMUR KADINLAR´DAN

MEMUR KADINLAR´DAN

NEZAKET ZİYARETİ?

Kayseri Memur- Sen Kadın Komisyonları Başkanı Ayten Özsoy ve beraberindeki heyet Kay- Grup´u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, destek istediler?.
Kayseri Memur- Sen Kadın Kolları ve Bem Birsen Kadın komisyonları başkanı Ayten Özsoy ve beraberindeki heyet medya grubumuzu ziyaret etti? Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Başkan Ayten Özsoy, Elif Çal Yılmaz, Ayşegül Uçar, Hilal Gürek, Sevgi Pamuk ve Şenay Karslıoğlu´ndan oluşan Memur ? Sen heyeti çalışmaları hakkında bilgi verip destek istediler?
Başkan Özsoy yürüttükleri çalışmalar hakkında haber merkezimize yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti? ?Çalışmalarımız umduğumuz derecede güzel gidiyor. Kayseri´de 18 bin 143 üyemiz var Memursen olarak, Kadın Kollarımıızn 6 bin 617 üyesi mevcut. Türkiye´de 300 bin üyeye sahip, kadınlarımızı gittikçe daha çok üye yapacağız. Kadın olmak toplumumuzda çok zor, eş olmak çok zor, anne olmak, kardeş olmak her türlü vazifemiz var, hele hele sendikacı olmak daha da zor. Hepimiz birşeylerden fedakarlık yaparak sendikacılık yapıyoruz. İlerleyen günlerde Sarız´da kimsesiz çocukları sünnetlerinde yardımcı olacağız, yine kırtasiye yardımları yaşlı ziyaretlerimiz, huzur evi ziyaretlerimiz oluyor. Üyelerimizin mobing gibi sıkıntıları oluyor, o konu da yardımcı oluyoruz.?
Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyarete gelenlere teşekkür etti.
HABER: M. EMRE KİPMAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor