MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

AYVERDİER: ?ENGELLİLER ÇALIŞTIKLARI ORTAMDA FAZLALIK GÖRÜLMEMELİ?

10-16 Mayıs engelliler haftası münasebetiyle Memur Sen  engelliler komisyonu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Memur sen il temsilcisi Aydın kalkan´da katıldı. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diyerek şöyle konuştu.

Engelliler Günü bir kutlama günü değil farkındalıkları  artırma  günüdür. Bugün, engellilikten  kaynaklanan sorunlarla yüzleşme günüdür. Ülkemizde on milyondan fazla engelli vatandaşımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu bulunmaktadır.

Sendikamız engelliler komisyonu olarak eğitimine bakılmaksızın yardımcı hizmetler sınıfında istihdam edilen engelli çalışanlarımızın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasının bizleri mutlu edeceğini belirmek isteriz. Memursen olarak eğitimde ve iş hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması engelli vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması olmazsa olmazımızdır. Yine hükümetimizin engelli çocuklarımıza verdiği destek bizleri memnun etmektedir. Ekonomi sorunlarından birine değinecek olursak, engelli maaşları konusunun ele alınması gerekmektedir. Çalışma hayatında yer almayan engelli vatandaşlarımız devletimizin ödediği engelli maaşlarının ailede kişi başına düşen gelirin hesaplanmasıyla bağlanması bu sınırın da düşük tutulması sonucu engelli aylıklarını alamamakta ve büyük bir mağduriyet yaşamaktadır

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı