MEMUR-SEN ?HEDEF 1 MİLYON ÜYE´ TOPLANTISI YAPILDI

MEMUR-SEN ?HEDEF 1 MİLYON ÜYE´ TOPLANTISI YAPILDI

YILDIZ: ?BİZİM NE VERECEK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ VAR, NE DE İLKELERİMİZDEN, YETİŞME TARZIMIZDAN VERECEK TAVİZİMİZ VAR?

  Memur-Sen Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen ?Hedef 1 Milyon Üye´ toplantısında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, ?Türkiye´nin bölünmesini isteyenler, Türkiye´nin Türk ve Kürt´ünü ayırmak isteyenler buna muvaffak olamayacaklar? dedi.
Memur-Sen Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını Şube Başkanı Aydın Kalkan yaptı. Kalkan konuşmasında Kayseri´nin en büyük ailesi olduklarını ifade ederek, ?Türkiye´nin en büyük ailesi olan konfederasyonumuz Kayseri Temsilciliği olarak da Kayserimizin en büyük ailesi konumundadır. Memur-Sen Kayseri Temsilciliği kurulduğu ilk yıllardan itibaren büyümesini, gelişmesini ve üyeleriyle bütünleşmesini sürdürmüştür? dedi. Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, şu anki ortamda terör örgütüne yönelik operasyonların sonlandırılmayacağını kaydederek, ?Türkiye´nin bölünmesini isteyenler, Türkiye´nin Türk ve Kürt´ünü ayırmak isteyenler buna muvaffak olamayacaklar. Silahların bırakılması süreci kendisini silahların bıraktırılma sürecine bırakmıştır. Ve hiçbir zaman için silahlar bırakılmadan şuanki bulunmuş olduğumuz ortamda, şehit verdiğimiz bir ortamda silahlar bıraktırılmadan bütün bu operasyonlar sonlanmayacaktır. Bununla alakalı hükümetimizin ve devletimizin kararlılığı sarsılmaz bir şekilde sürecektir. Ama bizlere düşen çok görev var. Bugün bütün alemlere rahmet olarak yaratılan Peygamber Efendi´mize hakaret içeren karikatürler yalnızca Avrupa´nın bir kısım şehirlerinde değil Diyarbakır´da Yenişehir Belediyesi´nin billboardlarıyla beraber sergilendi. Huzurlarınızda Ulu Cami İmamı Sait Hoca´ya teşekkürlerimi iletiyorum? dedi.
YILDIZ: ?BİZİM NE VERECEK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ VAR, NE DE İLKELERİMİZDEN, YETİŞME TARZIMIZDAN VERECEK TAVİZİMİZ VAR?
?Bizim ne verecek bir karış toprağımız var, ne de ilkelerimizden, yetişme tarzımızdan verecek tavizimiz var? diyen Taner Yıldız, ?Sayın başbakanımızın seçim beyannamesinde birçok Türkiye´nin gelişimiyle alakalı konular anlatmaya çalışırken bugün geldiğimiz noktada terörü konuşuyoruz. Bizler esnafımıza vereceğimiz faizsiz krediler, gençlerimize sunacağımız yeni iş alanlarından memurlara verdiğimiz özlük haklarından bahsedecekken bugün terör konuşur hale geldik. Türkiye hızla normalleşmek zorunda. Bizim ne verecek bir karış toprağımız var, ne de ilkelerimizden, yetişme tarzımızdan verecek tavizimiz var. Hiçbirini hiçbir şeye feda etmeyiz. Bundan bütün vatandaşlarımız emin olsun. Biz insani olarak, İslami olarak bütün yetişme tarzlarımızla beraber şu coğrafyada yaşadığımız karmaşanın arasında dik durabiliyorsak inançlarımızdan dolayı durabiliyoruz? şeklinde konuştu. Programda Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu´da şehit ailelerine baş sağlığı dileyerek sendikaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Programa, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları da katıldı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor