MEMUR-SEN İL TEMSİLCİSİ KALKAN:

MEMUR-SEN İL TEMSİLCİSİ KALKAN:

?TERÖR BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİ ENGELLEYEMEZ?

Memur-Sen Kayser İl Temsilcisi Aydın Kalkan bir basın açıklaması gerçekleştirerek Ankara´da yaşanan ve 35 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği kanlı terör saldırısını lanetledi? Kalkan ??Bu cani saldırı, Türkiye´ye, Türkiye´nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Ancak Türkiye´nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz.?
Kısa adı Memur- Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren , Eğitim Bir- Sen, Sağlık Sen ve Toç Bir Sen üyeleri Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek geçtiğimiz Pazar günü Ankara´da yaşanan kanlı terör saldırısını ve arkasındaki güçleri lanetlediler?
Protesto eylemi saldırıda yaşamını yitiren ve bu güne kadar teröre kurban verdiğimiz tüm vatandaşlarımızın ruhu için gerçekleştirilen Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı?
Saldırıyı lanetlemek üzere meydanlara inen memurlar adına bir basın açıklaması yapan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan sözlerine söz konusu saldırı ve benzerlerinin, Türkiye´nin, Büyük Türkiye yolundaki ilerleyişini engellemek için yapıldığını vurgulayarak ?Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye´nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz.?ifadesini kullandı?
Kalkan sözlerinin devamında ?Bu cani saldırı, Türkiye´ye, Türkiye´nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Bu saldırı, demokrasimizin gelişmesini, demokratik standartlarımızın yükselmesini, sivil siyaset alanının genişlemesini engellemeye çalışanların kirli işbirliği hamlesidir? dedi ve ekledi ?Bu saldırı, hukukun üstünlüğünden, halkların zenginleşmesinden, güvenlik özgürlük dengesinin özgürlük lehine şekillenmesinden rahatsızlığın dışa vurumudur. İnsani bütün değerleri hiçe sayan terör saldırısı; yönetimi ve hükümeti zaafa uğratmaya, bütün siyasi partileri etkisiz kılmaya ve sivil siyaset alnını daraltmaya yönelik kalleşçe bir eylemdir. Bu saldırı, küresel krizlere, bölgesel gerilimlere rağmen ekonomik büyümesini sürdüren, sosyal kalkınmasını devam ettiren Türkiye´yi içe hapsetme tezgahının yeni bir versiyonudur. Bu saldırı, süresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarını sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye´nin geleceğine yönelik bir saldırıdır?
Kalkan ?Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye´nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz? diyerek sözlerini noktalarken meydanları dolduran protestocu memurlar ?Kahrolsun PKK´, ?Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez´ sloganları atarak kanlı terör eylemini ve arkasındaki katilleri lanetlediler?
Memurların protesto eylemi İstiklal Marşı ve duaların okunması ile noktaladı?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor