MEMUR ? SEN İL TEMSİLCİSİ KALKAN,

MEMUR ? SEN İL TEMSİLCİSİ KALKAN,

?MEMURLARA BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLMELİ"

Memur-Sen Mayıs ayı İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi? Toplantıda konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Türkiye´nin yeni bir sisteme doğru giderken memurların bayram ikramiyesi ile taltif edilmesinin sürece katkı sağlayacağını vurgulayarak ?memurlara bin tl bayram ikramiyesi verilmeli" değerlendirmesinde bulundu?

Memur-Sen Mayıs ayı İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Anadolu Harikalar Diyarında düzenlenen toplantıda konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, tam bağımsız, gelişen ve büyüyen Türkiye için mücadelelerine devam edeceklerinin altını çizerek ?Bilindiği gibi Türkiye seçim sürecine girmiştir. Türkiye son on beş yılda çok önemli aşamalardan geçmiştir. Bu topraklarda dahili ve harici fitne fesat yuvaları sürekli kaos çıkarmanın peşinde olmuşlardır. Memur Sen olarak kazanımlarımızın farkındayız ve bu kazanımların kolay elde edilmediğini de biliyoruz. Başörtüsü yasağının, kat sayı adaletsizliğinin, kamusal alan dayatmalarının sendikamızın mücadelesi sonucunda ortadan kalktığı bilinmelidir. Bu anlamda istikrar, ülkemizin gelişimi, sanır içerisinde ve sınır ötesi terörle mücadele, büyük yatırımların devamı, tam bağımsız Türkiye, toplumsal barış bizim için çok önemlidir? ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında 1000 TL bayram ikramiyesinin tüm memurlara da verilmesi gerektiğini kaydeden Kalkan, ?Geçtiğimiz günlerde Bakanlar Kurulu sonrasında açıklanan paket içerisinde emeklilere dini bayramlar öncesinde biner liralık ikramiye tüm emeklilerimizi memnun etmiştir. Fakat çalışan memurlarımız da hükumetten böyle bir desteğin verilmesi gerektiğini düşünmektedir. Türkiye yeni, bir sisteme doğru giderken memurların bayram ikramiyesi ile taltif edilmesi sürece katkı sağlayacaktır. Çalışanların bazı temel problemleri vardır ki biz bu talepleri her ortamda dile getiriyoruz. Birçok çalışan mayıs ayı maaşlarını yüzde beş düşük alacaktır. Zira vergi dilimi yüzde yirmiye çıkmıştır. Bu demek oluyor ki çalışanlar ikinci altı ayda verilen ücret artışlarını alamayacak hatta maaşları daha da aşağılara düşecektir. Son açıklanan pakette hemen her kesimi ilgilendiren teşvikler ve iyileştirmeler varken çalışanlarla ilgili güzel haberlerin olmayışı memurları üzmüştür? şeklinde konuştu.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ