MEMUR-SEN NİSAN AYI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

MEMUR-SEN NİSAN AYI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Memur-Sen İl Divan Toplantısı AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu´nun da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, ?Gün geçmiyor ki zulüm ve gözyaşı haberleri gelmesin. Yine bahar mevsimini kışa çeviren zalimler, katiller, Esed, Rusya, Amerika ve emperyalist güçler İdlib´te insanlığın yüz karası olmuşlardır. Geçmişte olduğu gibi bir araya gelerek coğrafyamızın ve insanlığın kanayan yaralarını saracağız. İşte o zaman çocuk tabutları değil, umut taşıyacağız dünyaya. O zaman tabutların içinde çocuk bedenleri değil, uluslararası dünyanın kirli tezgahları, BM´nin suskunluğu, AB´nin tel örgüleri, emperyalizmin paylaşım planları, ulusal çıkar putları ve ümmetin sessizliği olacak. O halde biliyor ve haykırıyoruz ki ancak bir olursak, biz olursak başaracağız? ifadelerini kullandı.
16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasına da değinen Kalkan, ?16 Nisan Türkiye´nin bir süreliğine geri çekilmiş olmasını büyük sıçramaya dönüştürmenin tarihidir. 16 Nisan´da yapacağımız seçim diğer seçimler gibi değildir. Her seçim önemlidir ama bu seçim daha önemlidir. Çünkü Türkiye´nin yeniden dünya sahnesine çıkacağı dönemin başlangıcı olacaktır. Emek için ?evet´ diyoruz. Bu ülkede deprem için toplanan yardımlarla memurların maaşlarının verildiği günleri yaşadık. Ülkemizin bu durumlara düşmesinin sebepleri arasında yönetimde iktidarsızlık vardır. Emeğimizin, alın terimizin, hayallerimizin birilerinin iktidar hırsı için yok olmaması için ?evet´ diyoruz. Vesayetin ortadan kalkması için, tam bağımsız Türkiye için, emek için, ekmek için, çocuklarımız ve geleceğimiz için 16 Nisan günü aşkla, şevkle sandıklara gideceğiz ve ?evet´ diyeceğiz? diye konuştu.
Memur-Sen İl temsilcisi Aydın Kalkan, sendika olarak her ortamda mücadelelerini sürdüreceklerinin altını çizdi.
Toplantıda AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu da birer konuşma yaparak referandumda neden ?evet´ oyu kullanılması gerektiğini katılımcılara anlattı. Toplantıya Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen de katıldı.

 


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ