MEMURLAR´DAN HALEP´E YARDIM TIRI

MEMURLAR´DAN HALEP´E YARDIM TIRI

KALKAN "BİZİM MÜCADELEMİZ MUKADDES MÜCADELEDİR?

Memur-Sen İl Temsilciliğince başlatılan ve başarı ile devam ettirilen ´Halep´i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar´ başlıklı yardım kampanyasında toplanan unlar 2 Tır´a yüklenerek Haleplilere ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı? Tertiplenen uğurlama töreninde konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan ?Bizim mücadelemiz, erdemli insanların mukaddes mücadelesidir. Bizler bir vücudun azaları gibiyiz. Halep´te İmran bebeğe bomba düştü, Kayseri´deki İmranların yüreği acıdı. Her zaman mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz? ifadesini kullandı?
Memur-Sen İl Temsilciliğince başlatılan ve başarı ile devam ettirilen ´Halep´i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar´ başlıklı yardım kampanyası kapsamında toplanan unlar dualarla Halep´de her şeyini kaybeden dindaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı?
Uğurlama töreninde konuşan ve kampanyanın amaçları hakkında bilgi veren Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, " ´Nerede bir mazlum varsa orada biz varız´ anlayışının bir gereği olarak burada toplanmış bulunmaktayız. İnsanlık, insanlığın basiretinin bağlandığı, vicdanların taşlaştığı, kalplerin katılaştığı anı yaşamaktır. Tarih boyunca dokunulmaz olarak kabul edilen çocuklar bugün katliamların, zulümlerin tam da merkezine yerleştirilmiştir. Bizler bir vücudun azaları gibiyiz. Halep´te İmran bebeğe bomba düştü, Kayseri´deki İmranların yüreği acıdı" değerlendirmesinde bulundu?
İl Temsilcisi Kalkan sözlerinin sonunda " Bizim mücadelemiz sadece üyelerimizin özlük mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz, erdemli insanların mukaddes mücadelesidir. Bizler 11 iş kolundaki sendikalar olarak Memur-Sen´in çıktığı infak ve irfan çalışmalarında model olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı?.
Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dualarla noktalanan uğurlama töreni sonrası ´Halep´i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar´ başlıklı yardım kampanyası kapsamında toplanan unlar Halep´de her şeyini kaybeden dindaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı?
HABER : C.ÜSTEN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ