MEMURSEN İL TEMSİLCİSİ AYDIN KALKAN:

MEMURSEN İL TEMSİLCİSİ AYDIN KALKAN:

?YENİ DÖNEMİ EĞİTİMCİLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ YÖNETECEĞİZ?

Memur sen il temsilcisi Aydın Kalkan, yeni eğitim dönemini eğitimcilerimizle birlikte daha güçlü yöneteceğiz dedi. Kalkan, bu süreçte büyüyerek ve üreterek daha güçlü yönetmenin planlarını yaptık yapıyoruz, ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan, 10 Bine yakın üyesi ile Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube imkânlarını genişlemiştir; eğitime, kültüre ve gençliğe tüm birikim ve imkanımızla yoğunlaşmaktayız. Yeni dönemde tüm üyelerimizle istişare halinde sürece tüm eğitimcileri katarak ulusal hatta evrensel faaliyetler yapacağız. 8 Yıllık sendika yöneticiliğinin verdiği birikim ve  27 yıllık  sendikacılıktan kaynaklı  güvenle eğitimin planlanmasından uygulanmasına kadar bir paydaş olarak kamunun en büyük destekçisi olacağız, ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan sözlerini şu şekilde sürdürdü: Başkanlık sistemi ile Türkiye yeni bir sürece girmiştir. Bu süreçte iktidar kavgaları, kısır çekişmeler, hırs, ihtiras, kem söz, ötekileştirme ve tembellik yoktur. Türkiye´nin yürüyüşüne ayak bağı olanlar tarihin çöp sepetinde yerini alacaktır. Biz de teşkilat olarak Cumhurbaşkanımızın 2023-2071 hedeflerine eğitim alanında katkı sunmaya devam edeceğiz.

 Aydın Kalkan,  Tüm üyelerimizi kucaklayarak, serbest eleştiri ve açık yönetim anlayışı ile eğitimin sivil paydaşı olarak enerjimizi sen ben kavgasına heba etmeyeceğiz. Asla kalbimizi ve ağzımızı bozmayacağız. Peygamber Efendimizin yöntemi olan hilm, güzel ahlak, tatlı dil ve sevgi ile sürecin içerisinde olmaya devam edeceğiz, dedi.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu şube Başkanı Aydın Kalkan sözlerini şu şekilde tamamladı: Kurumlar bir noktaya geldi ise bu süreçte binlerce insanın emeği, duası, gözyaşı, tefekkürü ve tezekkürü vardır. Kurumlarımızı yıpratacak ve zayıflatacak eylemlerden herkesin kaçınmasını bekliyoruz.

Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte kendi kurumlarımızın da saygınlığına gölge düşürecek basit ve çocukça davranışlar en başta bu eylemlerin sahiplerine zarar verir. Yeni dönem daha güzel olacak, hizmet standardımızı bir birkaç kademe daha yukarılara arkadaşlarımızla birlikte çıkaracağız, Kayseri2nin ve Türkiye´nin eğitimine, eğitimcilerimize ve tüm halkımıza daha nitelikli bir eğitim alanı sunmanın gayreti içerisinde olacağız.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi