MEMUR-SEN`DEN GAZZE`YE SALDIRAN İSRAİL`E PROTESTO

MEMUR-SEN`DEN GAZZE`YE SALDIRAN İSRAİL`E PROTESTO

Kayseri Gönüllüler Kuruluşu ve Memur-Sen Kayseri Şubesi İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Cumhuriyet Meydanında Kayseri Gönüllüler Kuruluşu ve Memur-Sen’in düzenlediği İsrail’i protesto mitingine çok sayıda vatandaş katıldı. Kalabalık grup `Hamas’a selam direnişe devam, kahrolsun İsrail, Kötüler için yaşasın cehennem` protestoları yaparak İsrail’in Gazze’ye hava ve kara saldırısını bitirmesini istedi. Protesto mitingine katılan ve Kayseri Gönüllü Kuruluşlar adına konuşan Kahraman Calasın, “İsrail 66 yıldır kana doymuyor, içtikçe semiriyor, semirdikçe kuduruyor, kudurdukça saldırıyor ve daha fazla kan istiyor. 1948 den beri işgal ettiği Filistin topraklarında katliamlar yaparak masum Filistinlileri soykırımdan geçiren bir çok vatandaşı birbirinden ayırarak sığınma kamplarında yaşamak zorunda bırakan İsrail, son bir hafta içinde insanlık katili vahşi batının verdiği yarım ve cesaretle mazlum coğrafya Gazze’de yeni bir katliama başladı” dedi.
Calasın ayrıca, "Hamisi olan ABD, İngiltere, Fransa ve 2. Dünya savaşı öncesinin Yahudi soykırımı suçlusu Almanya’nın desteği ile karadan, denizden, havadan son olarak ta kara harekatı başlatarak Gazze’ye saldıran bebek katili İsrail, 1 hafta içerisinde 300’den fazla Müslüman’ı şehit etti, binlercesini yaraladı ve Gazze şehrinin bir çok yerini yerle bir ederek yaşanmaz hale getirdi. Uluslararası hukuku, insan hakları sözleşmesini, bozulmamış Tevrat inancını ve Kur’an-ı Kerimde belirtilen Allah’ın emirlerini ayaklar altına alarak Gazze’de ki katliamına devam eden İsrail’e ne yazık ki İslam dünyasında Türk hükümeti ve toplumu dışında cesur bir ses çıkıp kahrolsun İsrail, katletme diyememiştir" ifadelerini kullandı.
Memur- Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ise, "Siyonist saldırı altında ki Filistinli kardeşlerimiz, İsrail vahşetinin mağduru Gazze’li mazlumlarımız için direnmek, insanlığı dirilişe çağırmak, onlarla dayanışmak ve acılarını paylaşmak için meydanlardayız. Korsan ve katil İsrail’in insanlık dışı saldırıları mübarek Ramazan ayında azalmadı ve arttı. İsrail öldürmeye, yok etmeye, çocuk, kadın, hatta bebek demeden hunharca katletmeye doymuyor. İsrail kan kusmaya, insanlık arasında ki mesafeyi açmaya devam ediyor. İsrail insanlıktan çıkıyor demek doğru değil. Çünkü ne İsrail devleti ne de İsrail yöneticileri hiçbir zaman insan olmayı, politikalarını insanlık olarak belirlemeyi tercih etmediler. İsrail 1948’den bu yana vahşi korsan devlet pozisyonu konumunu hiç terk etmedi” diye konuştu.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı