MERCEDES BİR KEZ DAHA KALİTESİNİ KONUŞTURDU

MERCEDES BİR KEZ DAHA  KALİTESİNİ KONUŞTURDU

MERCEDES BİR KEZ DAHA KALİTESİNİ KONUŞTURDU

HABERİ İZLE

   Mercedes – Benz Türk AŞ Bayii, Bayraktarlar Merkay Motorlu Vasıta Tic. AŞ.  Pınar Tur ve Mini Tur'un  siparişi olan  servis araçlarını  törenle  teslim etti…  Teslimat için gerçekleştirilen  törende konuşan   Mercedes – Benz Bayraktarlar Merkay Bayii Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Şevket Nalbant  Bizi tercih etmelerinin haklı gururunu yaşıyoruz, bizi tercih edenler pişman olmayacaklar” diye konuştu.

Mercedes – Benz Türk AŞ'nin ilimizdeki  en büyük bayisi Bayraktarlar Merkay Motorlu Vasıta Tic. AŞ. Pınar Tur ve Mini Tur'la yapmış olduğu anlaşmalar neticesinde, sipariş aldığı  servis araçlarının teslimatını  gerçekleştirdi… 

Teslimat öncesi verilen kokteylde iki firma da dostluk bağlarını güçlendirdi.   

Mercedes – Benz Bayraktarlar Merkay Bayii Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Şevket Nalbant öncelikle Pınar Tur'a  araçlarını teslim ederken  yaptığı değerlendirmede Şu andaki toplanma amacımız, geçen yıl içerisinde aralık ayında, bizden toplu alım yapan Pınar Tur firmasına araçlarını teslim ediyoruz.” diye konuştu.                                                                                                                 

Pınar Tur yönetim kurulu başkanı Orhan Çoban ise  araçlarını teslim almanın  keyfi ile  Bayraktarlar AŞ Mercedes Benz bayisine  şükranlarını  sunarak  Kayseri 72 araç ile hizmet veren Pınar Tur firması, toplamda 45 aracını Mercedes olarak kullanmaktadır ve bunun gururunu yaşamaktadır. Bizi tercih eden öğrencilerimin velilerine ve Kayserili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. En iyi hizmeti vermek için Mercedes ile el ele çalışacağız.” Diye konuştu.

Mercedes – Benz Bayii   Bayraktarlar Merkay  firmasından servis  aracı talep eden bir diğer firma Mini Tur temsilcileri de  araçlarını teslim almanın mutluluğunu  yaşadı… 

Mini Tur Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gürcü'de  teslimat töreninde Bayraktarlar Merkay   firmasına  teşekkür ederek  firması hakkında bilgiler  verdi.. . Mini Tur AŞ Kayseri'mizde1984 yılında kurulduk, 1991 yılına kadar kendi alanımızda tek çalıştık.bizler her sene filomuzu yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. 2014 aralık ayında siparişini verdiğimiz 14 aracın teslimat törenine geldik. Bu konuda bizlere yardımlarından dolayı Şevket Bey'e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”