MERKEZ ÇELİK A.Ş DESTEĞİYLE

MERKEZ ÇELİK A.Ş DESTEĞİYLE

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ HAYATA GEÇİYOR?

   Boydak Holding çatısı altında oturma grubu, kanepe, koltuk takımları, baza ve endüstriyel ürün üretimi gibi yarı mamulleri de üreten Merkez Çelik, üniversite sanayi işbirliğini hayata geçiriyor. Merkez Çelik A.Ş ve Erciyes Üniversitesi´nin beraber gerçekleştireceği 9´uncu Analist Öğrenci Programı´nın ilk adımı olan Analist Öğrenci Programı Paneli Kayseri´de tamamlandı?
Üniversite ve sanayi işbirliğiyle proje ve iş destek programı olarak hayata geçen ve bu yıl 9.su tertiplenen Analist Öğrenci Programı´nın ilk adımı olan Analist Öğrenci Programı Paneli, Merkez Çelik A.Ş ve Erciyes Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirildi. Analist Öğrenci Programı´nın ilk adımı olan Analist Öğrenci Programı Paneli, 3 Kasım 2015 tarihinde Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi´nde gerçekleştirildi.
Panel kapsamında; Eğitim ve Gelişim Müdürü Haşim Selçuk, Eğitim ve Gelişim Uzmanı Elif İlbeği Özkatar, Teknoloji ve Sistemleri Geliştirme Uzman Yrd. Elektrik-Elektronik Mühendisi Engin Gülgör, Mobilya Uzman Yrd. Makine Mühendisi Emre Aydoğaner, Erciyes Üniversitesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kenan Danışman ve Prof. Dr. Şahin Yıldırım, Prof. Dr. Necdet Altuntop öğrencilerle 9´uncu Analist Öğrenci Programı´nın detaylarını ve öğrencilerin bu program ile neler kazanabileceğini katılımcılara aktardı.
Panel ile Analist Öğrenci Programı hakkında bilgi alan öğrenciler 13 Kasım 2015 tarihine kadar programa başvuru yapabilecekler. Başvuru yapan tüm adaylar genel yetenek ve İngilizce sınavının ardından mülakata tabii tutulacak. Analist Öğrenci Programı 1 Aralık 2015 tarihinde başlayacak.
Programa katılan öğrenciler haftada bir gün, ayda 4 gün olmak üzere Merkez Çelik fabrikasında bağlı bulundukları bölümlerde proje çalışmaları hayata geçirecek. Program süresince öğrenciler çalışmaları karşılığında hem ücret hem de sigortadan faydalanabilecek. Analist Öğrenci Programı´nın ana amacı, öğrencilere mezun olmadan iş hayatını görme imkânı sağlamak, aynı zamanda yapmış olduğu proje çalışmalarında başarılı, istekli olanları da program sonunda Merkez Çelik bünyesinde istihdam etmek.



"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık