MERKEZ´LERDEN ORTAK AÇIKLAMA

MERKEZ´LERDEN ORTAK AÇIKLAMA

"BİZİMLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, ürünlerinde hile yapan firmaların isimlerini kamuoyu ile paylaşmasının ardından gündeme gelen "tek tırnaklı" tartışmasının ardından Kayseri´de aynı adı taşıyan firmalardan ortak açıklama geldi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nde düzenlenen basın toplantısına 6 firma yetkilisi katıldı. Yeni Mahalle Merkez Pide Fırını, Yeni Merkez Pide Fırını, Düvenönü Merkez Pide Fırını, Öz Merkez Pide Fırını, Meydan Merkez Pide Fırını ve Park Merkez Pide Fırını yetkilileri düzenledikleri drtük basın toplantısında bakanlığın açıkladığı listede yer alan Cumhuriyet Mahallesi Turan Caddesi´ndeki Merkez Pide ile hiç bir ilgilerinin olmadığını belirttiler. Yapılan açıklamada, adı geçer firmanın faaliyetlerini uzun süreden beri durdurduğu da belirttiler.

6 FİRMA YETKİLİSİ KATILDI

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nde düzenlenen basın toplantısına adı geçen firmalardan Mehmet Fırat, Ahmet Fırat, Vahit Değer, Mehmet Karlı, Murat Cemo, Mithat Çavuş, Asım Yaşar ve Mehmet Ekinci katıldılar. Yapılan ortak açıklamada, yıllardır Kayseri´de hizmet etmeye çalıştıklarını ve böyle bir olayla karşı karşıya kalmalarının kendilerini çok üzdüğü belirtilerek, "Bizler Kayseri´ye yıllardır hizmet veriyoruz. Kesinlikle halkımızın sağlığını en ön planda tutuyoruz. Böylesi çirkin bir olayla karşı karşıya kalıp, itibar kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz. Halkımız lütfen adı geçen ve bugün faaliyetlerini durduran firma ile bizleri karıştırmasın. Çünkü; bugün sadece adı Merkez olup, hepsi birbirinden ayrı firmalardır. Bizler Kayseri halkının kıymetini biliyoruz. Ailemize, çocuklarımıza yedirmediğimiz hiç bir şeyi Kayseri halkına da yedirmeyiz" dediler.

Firma yetkilileri ayrıca yapılan denetimlerde alınlarının akıyla çıktıklarını da belirterek, "Lütfen bir kez daha yineliyoruz. Cumhuriyet Mahallesi´nde yıllar önce faaliyet gösteren Bakanlıkça tek tırnaklı et kullandığı belirlenen ve bugün faaliyetlerini durduran Merkez ile bizim hiç bir ilgimizin olmadığını saygı değer halkımızın çok iyi bilmesini istiyoruz" denildi.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ