MERSİN´İN SAMBACISI KAYSERİ´DE

MERSİN´İN SAMBACISI KAYSERİ´DE

GÖKÇEK VEDERSON, KAYSERİ´YE GELMEYE HAZIR

Mersin İdmanyurdu´nun ligden düşmesinin ardından kendisine kulüp arayan Gökçek Vederson´un Kayserispor ile görüştüğü iddia edildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu bu oyuncuya onay verirse, Brezilyalı oyuncu Kayseri´ye gelecek.
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Kayserispor, kolları sıvadı. Ömer Bayram´ın takımdan ayrılacak olması ve Berkan Emir´in inişli çıkışlı grafiği olması Kayserispor yönetiminde, tecrübeli bir sol kanat oyuncu alınması kararını ortaya çıkardı.
Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim ilk görüşmeyi, Mersin İdmanyurdu´nun ligden düşmesi nedeniyle kendisine takım arayan Gökçek Vederson ile yaptığı iddia edildi. Vederson ile ilk görüşme olumlu geçerken Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Hakan Kutlu´dan bu oyuncu için onay kararı bekleyeceği ve onay alınması durumunda Vederson´un, Kayseri´ye çağıracağı öğrenildi. Brezilya asıllı Türk oyuncunun da Kayserispor´da oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.
Gökçek Vederson, 2007 yılında Türk vatandaşı olduktan sonra "Gökçek" ismini Ankaraspor Onursal Başkanı olan Melih Gökçek´ten almıştı. Ankaraspor´da uzaktan attığı gollerle tanınan Vederson, Fenerbahçe´de ilk golünü 21 Ekim 2007 tarihinde oynanan Konyaspor maçında atmıştır. Brezilya asıllı Türk oyuncu, 2015-2016 sezonunu Mersin İdmanyurdu takımında tamamladı.

(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak