MESCİD-İ AKSA HATİBİ MEJDİ SALİH´DEN

MESCİD-İ AKSA HATİBİ MEJDİ SALİH´DEN

İL MÜFTÜLÜĞÜ´NE ANLAMLI ZİYARET ...

Bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih ve beraberindeki heyetin İl Müftülüğü´ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih, "Hepimiz mübarek Mescid-i Aksa´yı bekleyip koruyacağız. Mescid-i Aksa´yı korumak dinin bir parçası olduğu gibi, orada itikâf yapmak da dinden bir parçadır. Mescid- i Aksa, tüm dünya Müslümanları için izzet ve şerefin nişanesi olarak kalacaktır.? değerlendirmesinde bulundu.
Yaşanan ihlal ve saldırılara net bir dille tepki gösteren Salih, Filistin halkına destek veren Türkiye´ye de Filistin halkı adına teşekkür etti.
İl Müftüsü Güven de, Yüce Allah´tan Mescid-i Aksa ve Kudüs şehrini selamete çıkarmasını istedi ve Kayseri´de Din Hizmetleri alanında yapılan projeler ve çalışmalar hakkında Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e ve beraberindeki heyete bilgi verdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Güven, Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih tarafından İl Müftüsü Güven´e ziyaret anısına Mescid-i Aksa tablosu ve Mescid-i Aksa´nın bahçesinde yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağı hediye etti.
Ziyaret esnasında Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e Mirasımız Derneği Başkanı Muhammet Demirci ve Miraç Kültür Derneği Başkanı Furkan Yılmaz Altınöz eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ