MESLEKİ LİSELİ GENÇ YÜREKLER

MESLEKİ LİSELİ GENÇ YÜREKLER

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI´NDA PROJELEİRNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARDILAR?

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyu hazırladıkları projelerden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Selçuk Edem? Kayseri´de sayısal olarak en fazla projenin bir arada olduğu bir sergi oldu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin danışmanlığında birbirinden güzel eserler yaptılar? ifadesini kullandı?

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyu hazırladıkları projelerden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

Fuarın açılışında konuşan Okul Müdürü Selçuk Edem en fazla projenin bir arada olduğu serginin bu sergi olacağını kaydederek eserlerin içerisinde ekonomiye değer katacak önemli projelerin bulunduğuna dikkat çekti.

Okul Müdürü Erdem sözlerinin devamında okullarında bilimsel çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayarak "Bugün TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı´nın okulumuzda 44 projeyle açılışını gerçekleştiriyoruz. Zannedersem Kayseri´de sayısal olarak en fazla projenin bir arada olduğu bir açılış olacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin danışmanlığında birbirinden güzel eserler yaptılar. Bir yıl boyunca çalıştılar. İçlerinde ekonomiye değer katacak çok güzel eserler de var. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ziyaretçilerin beğenisine sunulan projeleri ziyaretçilere uygulamalı olarak tanıtan liseli genç yüreklerin başarmış olmanın heyecanı ile yüzleri gülerken; onların bu sevinci ülkemizin geleceği adına umut verdiler?



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı