METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

?YENİ BİR YAĞIŞIN ETKİSİNE GİRDİK?

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiğimizi belirterek ?Hafta sonuna kadar  ilimizde aralıklarla yağmur beklendiğini, yağışların yüksek kesimlerde kar  ve karla karışık yağmur olarak gerçekleşecek? değerlendirmesinde bulunarak vatandaşlar evden çıkarken tedbirli davransınlar uyarısında bulundu.

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiğimizi belirtip, Çarşamba günü öğlen saatlerinde başlayıp Perşembe öğle saatlerine kadar devam edecek olan saatteki hızı zaman zaman 80 km´ye çıkması tahmin edilen fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması tavsiyesinde bulunarak şunları kaydetti:

?Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkları ölçmeye devam ediyoruz. Bu hafta için normallerimiz en düşük -7 en yüksek sıcaklıklar ise +4 derece civarında olacak. Haftanın genelinde bu değerlerin üzerinde sıcaklıkları ölçmeye devam edeceğiz. Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi ile Çarşamba ile Pazar günleri arasında aralıklı olarak yağmur bekliyoruz. Yüksek kesimlerde ise kar ile karışık yağış bekliyoruz. Bu haftanın en önemli olayı ise Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra şiddetli fırtına bekliyoruz. Bu fırtına Perşembe günü öğlen 12´ye kadar devam edecek?  Ortalama hızı 40 ila 60 km, zaman zaman ise 60 ila 80 km arasında olabilecek bir rüzgar bu konuda vatandaşlarımızın dikkatli olmalarında fayda var diyorum?

HABER: SAMET KARATOPRAK



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da