METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ UYARDI

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ UYARDI

NEVRUZ GÜNÜ KAR YAĞACAK

HABERİ İZLE

Meteoroloji Bölge Müdürü Ali Özkır, haber ekibimize   önümüzdeki 5 günlük hava tahmini değerlendirmesinde  bulundu. Özkır Nevruz Bayramının kutlanacağı gün 21 Mart Cumartesi günü ilimizde  kar yağışı beklendiğini  vurgulayarak  vatandaşlara tebirli olmaları uyarısında bulundu…

Cemreler düştü, hava biraz ısındı yaz geliyor dereken  Meteroloji Bölge Müdürü  Ali Özkır'ın açıklaması ile irkildik.   Özkır haber ekibimize yaptığı 5 günlük  hava tahmin değerlendirmesinde adeta  Mart Kapıdan baktırır, Kazma kürek yaktırır” sözünün sağlamasını yaparcasına  21 Mart Cuma Günü  ilimizde kar yağışı beklendiğini açıkladı….

Nevruz Bayramı'na denk gelen  21 Mart'ta  yaşanması olası  kar yağışına karşı ilimiz sakinlerini tedbirli olmaları konusunda  Meteroloji  Bölge Müdürü Özkır'ın  5 günlük hava tahmin değerlendirmesinde göre  Kayseri ve çevresinde hava durumu beklentimiz şöyle gelişecek…  18 Mart Çarşamba günü, genel olarak parçalı bulutlu bir hava bekliyoruz. En yüksek sıcaklık 13 derece civarında, 14 Mart Perşembe gününden itibaren yağışlı bir havanın etkisine girecek, Perşembe ve Cuma yağışlı bir hava bekliyoruz, günün en yüksek sıcaklığı 7-8 derece civarında. Cumartesi günü kar yağışı bekliyoruz. Günün en yüksek sıcaklığı iki derece dolayında olacak. Pazar günü yağışlı sistem bölgemizi terk ediyor. Cumartesi günü vatandaşlarımızın tedbirli olmalarında fayda var. buraya yağmur Erciyes'e de kar olarak düşüyor. Bugünkü ölçümlere göre 140 cm civarında kar yüksekliği beklentimiz var.”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”