METİN ŞENTÜRK KAYSERİLİLERİ COŞTURDU

METİN ŞENTÜRK KAYSERİLİLERİ COŞTURDU

Büyükşehir Belediyesince ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenen konserde sanatçı Metin Şentürk sevenleriyle buluştu.

Merhum şair, yazar ve düşünür Sezai Karakoç anısına Kayseri 4. Kitap Fuarı’nın düzenlendiği Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen konsere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.                   

Konser öncesi Kum Sanatı Sanatçısı Tarkan Köylü’nün kumdan yaptığı sanat eseri, büyük beğeni topladı. Işıklandırılmış bir masa üzerinde dev ekrana yansıtılan kum sanatında Köylü, izleyenlere muhteşem bir görsel şölen sundu.                                         

Ardından sahne alan sevilen sanatçı Metin Şentürk, birbirinden güzel parçaları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.                                                 

Sanatçı Şentürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, özel günde böylesi anlamlı bir etkinliği düzenlediği için şükranlarını sunarak şunları kaydetti  “Kalbimle, duygularımla, beynimle ve tüm sevgimle buradayım. O kadar güzel, o kadar heyecanlı ve anlamlı bir günde Sayın Memduh Başkanım, Büyükşehir Belediye Başkanım, sizinle bir araya getirdiği için kendisine tüm kalbimde teşekkür ediyorum”     

Konserin sonunda Sanatçı Şentürk’e çocuklar tarafından çiçek takdim edilirken, Vali Şehmus Günaydın, “Engel tanımayan gençlerimiz ve çocuklarımız özel bir günde aramızda bulunan Metin kardeşimize teşekkür ediyoruz. Engel tanımayan bu kahramanlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza her zaman destek olacağız, onların bütün ihtiyaçlarını, taleplerini başımızın üstünde diye karşılayacağız. Devletimiz, hükümetimiz tarafından, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çok önemli düzenlemeler yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Büyükşehir belediye başkanımız, diğer belediyelerimiz sizin için çalışıyor” diye konuştu.           

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü