MEVLÜT BİLİCİ KIZINI EVLENDİRDİ?

MEVLÜT   BİLİCİ  KIZINI  EVLENDİRDİ?

Düğün törenine Kayseri´den de çok sayıda isim katıldı ?

Kayseri  Eski Valilerinden Mevlüt Bilici´nin kızı Bilgenur Bilici  Çevre  ve Şehircilik  Bakanı Mehmet Özhaseki´nin  şahitliğinde düzenlenen  nikah töreninde  hayatını  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak´ın ortanca oğlu  Halid İslam Ak ile hayatını  birleştirdi? Ankara  Belediye Başkanı Melih Gökçek´in  kıydığı nikah sonrası gerçekleşen düğüne  Başbakan Binali Yıldırım da iştirak ederek  genç çifte  mutluluklar  diledi?  Düğün törenine  Kayseri´den de çok sayıda isim  katıldı?

Kayseri  Eski Valilerinden Mevlüt Bilici´nin kızı Bilgenur Bilici ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak´ın ortanca oğlu  Halid İslam Ak´ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek  tarafından kıyılan nikahında  çiftin şahitliklerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kalkınma Eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İçişleri Eski Bakanı ve Van Milletvekili Beşir Atalay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, İçişleri Eski Bakanı Abdulkadir Aksu  yaptı?

Siyaset, yargı ve bürokrasi dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu nikaha ilimizden  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, T.B.M.M. eski  Başkanvekillerinden  Sadık Yakut, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili  Dr. İsmail Tamer, Talas  Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi eski  Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Keleştemur, Erciyes Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Muhammet  Güven, İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Saffet Aslan, Kayseri  eski Milletvekillerinden  Rekabet Kurulu eski Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Kayseri ESKİ Jandarma Bölge Komutanı  Tuğ. Gen. Ali Aydın, Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Başkan Yardımcısı  Veli Altınkaya  katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı?

Nikah sonrası düğüne iştirak eden Başbakan Binali Yıldırım da  çiçeği burnundaki çiftle kısa bir süre sohbet ederek mutluluklar diledi. Başkan Ak´ın annesi Lütfiye Ak´ın da hatırını soran Yıldırım, davetlilerin fotoğraf ricalarını ise geri çevirmedi.

Evlilik cüzdanını geline veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Halid İslam Ak´a mutluluğun sırrının eşine sesini yükseltmemek olduğunun altını çizerek, "Eşinin sesini bastırmayacaksın, erkeğin sesi hanımdan daha az çıkmalı, geçinmenin birinci yolu budur? tavsiyesinde  bulundu?



Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"