MEVLÜT VE SİBEL

MEVLÜT VE SİBEL

MUTLULUKLARINI EVLİLİK İLE TAÇLANDIRDI ?

Bir dönem  Kay-Grup  haber  merkezinde çalışan ve Kocasinan Belediyesi Basın Yayın  Müdürlüğü´ne  transfer  olan  Gazeteci  Mevlüt  Yaşar Nacak  hayatını  yine kendisi  gibi Kocasinan Belediyesi Personeli olan  Sibel  Pehlivano  ile birleştirdi?  Artvin´in Yusufeli  ilçesinden ilimize  üniversite okumaya gelip işini ve eşini de Kayseri´de bulan  Mevlüt  ve Sibel´in  nikahlarını  Kocasinan  Belediye  Başkanı  Ahmet Çolakbayrakdar  kıyarken,  Kay- Grup  Genel Yayın Yönetmeni   Veli Altınkaya´da nikah şahitliği  yaptı?

Artvin´in Yusufeli  ilçesinden ilimize  üniversite okumaya gelip işini ve eşini de Kayseri´de bulan  Kocasinan Belediyesi  Basın ? Yayın Birimi çalışanlarından Gazeteci  Mevlüt Yaşar  Nacak  kendisi gibi Kocasinan Belediyesi  personeli olan  Sibel  Pehlivano ile  hayatını birleştirdi?. 

City One Otel´de gerçekleştirilen  sazlı sözlü  düğünle  mutlu bir ömür için  birbirlerine ?Evet? diyen  genç çiftin nikahını  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar  kıydı? Kay- Grup  Genel Yayın Yönetmeni   Veli Altınkaya, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztür ve Kocasinan Belediyesi  Basın Yayın Birim Sorumlusu  Selda Polat´ın nikah şahitliği  yaptığı nikah  sonrası  genç çifte nasihatlerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar ve  Gazeteci Altınkaya uzun soluklu ve mutlu evliliklerin sırlarını  genç çiftle ve davetlilerle paylaştılar?

Mutluluklarını  sevenleri ile paylaşan  ve  gönüllerince  eğelenen genç çift   bir düğünde Artvin´de yapmak üzere Karadeniz´in yolunu  tutarken ? Darısı tüm bekarların başına? diyerek  mutluluklarını dost düşman herkese  haykırdılar?

Haber : C.USTEN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti