Mh. Kayserispor, Gümrük’ten Geçemedi

Mh. Kayserispor, Gümrük’ten Geçemedi

 

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Mondihome Kayserispor deplasmanda karşılaştığı mücadelede Fatih Karagümrük’e 4-1 mağlup olarak üst üste dördüncü yenilgisini aldı.

Süper Lig’in 16. Hafta erteleme karşılaşmasında Mondihome Kayserispor deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olurken sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Fatih Karagümrük’ün gollerini 23, 38 ve 41. dakikalarda Rohden ve 52. Dakikada Lasagna kaydederken,  Kayserispor’un tek golü 45+2’de Boa Morte’den geldi. 

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın 23. dakikasında ceza sahası sağ tarafında topu alan Marcus Rohden'in çaprazdan uzak köşeye vuruşunda top ağlara giderken ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 38. dakikada sol taraftan ceza sahası içine giren Marcus Rohden'in çaprazdan uzak köşeye yaptığı plase vuruş golle sonuçlanırken Karagümrük iki farklı üstünlüğü sağladı. 41. dakikada Valentin Eysseric’in kullandığı serbest vuruşta Marcus Rohden'in kafa vuruşu ile topu ağlara gönderirken skor 3-0’a geldi. 45+2. dakikada ceza sahası içinde Bahoken'in vuruşunda kaleci Emre Bilgin'den seken topu kale önünde Aylton tamamladı ve skor 3-1’e gelirken bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi. İkinci yarıda da etkisini sürdüren ev sahibi 52. dakikada Lasagna kaleci Bilal’e karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 4-1’e geldi. Karşılaşmada başka gol olmazken mücadele ev sahibi Karagümrük’ün 4-1 galibiyeti ile sona erdi. 

Mondihome Kayserispor bu sonuçla üst üste dördüncü mağlubiyetini alırken, 19 hafta sonunda 29 puanda kaldı. 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti