MHP GENEL BAŞKAN YRD. ADAN :

MHP GENEL BAŞKAN YRD. ADAN :

?HAYIR CEPHESİNİN YAPTIĞI TEK ŞEY YAYGARA ÇIKARMAK" ...

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatınca tertiplenen bilgilendirme paneli Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan´ın da iştiraki ile gerçekleştirildi? Partililerin yoğun ilgi gösterdiği panelde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Adan ?Referandum sürecinde hayır cephesinin yaptığı tek şey gürültü çıkarmak, yaygara çıkarmak ve tezvirattan ibarettir. Gürültüye de yaygaraya da dedikoduya da pabuç bırakmayız. Millet düşmanlarının davulunu çalanlar, sureti haktan görünüp kin ve öfkelerini kusanlar; eninde sonunda milletimizin vicdanında hak ettikleri yeri alacaklardır.? Değerlendirmesinde bulundu?
Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatıca tertiplenen Anayasa değişikliği referandum süreci bilgilendirme paneli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi? Panele Mhp Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Myk Üyesi Mehmet Sami Uzun, Myk Üyesi Başbuğ Pınarbaşı ve Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy konuşmacı olarak iştirak ederek refaerandum süreci hakkında partilileri bilgilendirdiler?
İl Başkanı Baki Ersoy´un konuşması ile start veren panelde partililerin kafasındaki soru işaretleri yok edilmeye çalışılırken Ersoy yaptığı değerlendirme de ?Bizim liderimiz EVET dedikten sonra, onun sözü sözümüzdür. Biz bu güne kadar onun sözünden hiç çıkmadık. Çünkü hiç kimse Devlet Bahçeli´den daha fazla ülkücü değildir...?ifadesini kullandı?
Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi´nin referandum sürecindeki tavrı ve duruşu son derece net olduğunun altını çizere ? Birileri bunu anlamak istemese de, üzerimize hücum etse de; bizim tartışmasız hedefimiz Türk milletinin varlığını güvenceye almak ve milletimizi güvenli bir şekilde geleceğe taşımaktır. Bu anlamda özellikle CHP´nin neye hizmet ettiğini, kimlerin değirmenine su taşıdığını açıkça görmesi gerekmektedir. Bölücülerin siyasi unsurlarıyla söz ve hedef birliği yapanların bizim tercihimizi eleştirmeye hakları da yoktur, hadleri de yoktur. Sabahtan akşama kadar ´rejim değişiyor´ yaygarası koparanlar neye dayanarak bunu söylemektedir? Bu sorunun cevabını CHP verememektedir. Anayasanın ilk dört maddesinin değişeceği şeklinde milleti kandıranlar, insanlarımızın aklını bulandıranlar; büyük bir yalana alet olmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisi´nin kararlı ve tavizsiz duruşu sayesinde, Anayasamızın temel ilkeleri sonuna kadar korunmaktadır. Bizim açımızdan bu tartışma tamamen kapanmıştır? diye konuştu?.
Genel Başkan Yardımcısı Adan sözlerinin sonunda ?Referandum sürecinde hayır cephesinin yaptığı tek şey gürültü çıkarmak, yaygara çıkarmak ve tezvirattan ibarettir. Gürültüye de yaygaraya da dedikoduya da pabuç bırakmayız. Millet düşmanlarının davulunu çalanlar, sureti haktan görünüp kin ve öfkelerini kusanlar; eninde sonunda milletimizin vicdanında hak ettikleri yeri alacaklardır. Referanduma giden yolda verdiğimiz kararımız hiç şüphesiz milletimiz, devletimiz ve istikbalimiz için verilmiş bir karardır" ifadesini kullandı?
HABER: R.ÖZTEMİR



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı