MHP GENEL BAŞKAN ADAYI ÜMİT ÖZDAĞ

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI ÜMİT ÖZDAĞ

ARTIK BAŞBUĞ ARAMAMALIYIZ

MHP Genel Başkanı adaylı Ümit Özdağ, partililerle Kayseri´de bir araya geldi. Özdağ, ?Başbuğ hakka yürüdü, artık başbuğ aramamalıyız artık MHP Genel başkanları ölümle değişmemeli diyerek Bahçeli´nin başarısız olduğunu söyledi.
Bir düğün salonunda bir araya gelen muhalif MHP´liler yoğun bir katılımla Genel Başkan adaylı Ümit Özdağ´a destek verdiler. Programda ilk olarak konuşan MHP Kayseri milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, ülkücülüğün temeli birlik beraberliktir diyerek MHP´ye Türkiye´nin ihtiyacı var dedi. Halaçoğlu şöyle konuştu.
MHP Türkiye´nin lokomotifidir sigortasıdır, bazı kendini bilmezler bize diyorlar ki ?Siz Devlet Bey´in adamları olarak göstermelik olarak bunu yapıyorsunuz´ Yahu kardeşim öyle olsaydı Diyarbakır´a gittiğimizde kimse bizi hain ilan etmezlerdi hayır, Hain demeyin kimseye, biz aynı şekilde hiçbir ülküdaşımıza, hiçbir partilimize hele hele Genel başkanımıza asla söz söyletmeyiz. Biz bozguncu değiliz, biz yapıcıyı sağduyu ile hareket ediyoruz. Biz birleştiriciyiz, Türk milletinin ülkücülere ihtiyacı vardır. Bu durumda ülkeyi kurtaracak tek parti MHP´dir. İnanın CHP´liler bile bu gün kendi yönetimleri dolayısıyla diyorlar ki ?Artık onlardan ümidimiz kalmadı tek ümidimiz sizsiniz. Lütfen yönetiminizi düzenleyin size geçelim diyorlar. O sebeple biz yaptığımız işten vicdanen rahatız. Biz niyetlerimizde samimiyiz.
MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ´da Başbuğ hakka yürüdü artık Başbuğ aramamalıyız, artık MHP Genel başkanları ölümle değişmemeli. MHP Genel başkanlarının değişmesinin bir ölçütü olmalı o ölçütte başarı olmalı, başarısız olan Genel başkan ülkücü harekete saygılı olarak görevini kendisinden daha iyi yapabileceğine inandığı birisine devrederek görevden ayrılmalı dedi. Özdağ şöyle konuştu. başarının ölçütü nedir? siyasette başarını ölçütü partiyi iktidara taşımaktır, iktidara taşıyamıyorsanız başarılı değilsiniz demektir. Demokratik bir liderliği inşa etmeliyiz fikir alan beyin fırtınası yapan il başkanlarıyla fikir terakkisi içinde bulunan bir yönetim tarzını benimsemeliyiz. MYK bir beyin fırtınası düzenlemeli yani genel başkanı dinleyip toplantı bitmemeli aksine orda projeler üretilmeli ve tartışılmalı divandan partinin en güçlü isimleri bulunmalı. Önümüzdeki günlerde yapacağımız kurultay eğer beni genel başkan seçerse size söz veriyorum bütün aday arkadaşlara Genel Başkan yardımcılığı önereceğim onlarla çalışmak benim için şereftir.
HABER :SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı