MHP İL BAŞKANI ERSOY:

MHP İL BAŞKANI ERSOY:

?LİDERİMİZİN SÖZÜ SÖZÜMÜZDÜR DURUŞUYLA ?EVET´ DİYORUZ? ...

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy il yönetimince tertiplenen etkinlikte ülkücü hareketin ilimizde önde gelen isimleri ile referandum toplantısı öncesi yemekte bir araya geldi.  Eski ve mevcut ilçe başkanları ve kadın kolları üyelerinden oluşan kalabalığa seslenen Başkan Ersoy ?´Bizler bu davaya mensubiyeti en yüksek şuurda duyan ülkücüler olarak her daim liderimizin arkasında olduk. Bugün de bizim liderimiz ´Evet´ diyor. Bizlerde Allah´a şükür ´Evet´ diyoruz ve liderimizin sözü, sözümüzdür duruşuyla hareket ediyoruz?  ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi´nce tertiplenen gecede ülkücü hareketin ilimizde önde gelen isimleri ile referandum toplantısı öncesi yemekte bir araya gelen MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, büyük çoğunluğu eski ve mevcut ilçe başkanları ve kadın kolları üyelerinden oluşan katılımcılarla yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. Etkinliğin teşkilatlarının tarihine geçecek bir toplantı olduğuna dikkat çeken Başkan Ersoy katılımcılara hitaben gerçekleştirdiği konuşmada:  "Uzun zamandır belki de eskisi ve yenisiyle, geçmişten geleceğe böyle bir toplantı düzenlenmemişti. Bu bize kısmet oldu. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. MHP´nin ve Türkiye´nin içerisinden geçmiş olduğu bugünlerde, bunu yapabilmek gerçekten her teşkilatın harcı değildir. Biz 16 ilçe teşkilatımız ile birlikte bunu başardık" ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye her zaman destek verdiklerinin altını çizen  Başkan  Ersoy, liderlerinin sözünün kendi sözleri olduğuna  vurgu yaparak ?Liderimizin sözü sözümüzdür duruşuyla ?evet´ diyoruz ? dedi  ve ekledi: "Tam 6 gün sonra referandumu hep birlikte yaşayacağız. Bugün burada toplanmış olmamızın önemi de bana göre bundan kaynaklanıyor. MHP´nin içerisinde 1 Kasım seçimlerinden sonra hep birlikte yaşadığımız hadiseleri hepimizi biliyoruz. Kimimiz liderimize dik duruş sergileyerek teşkilatımızın içerisinde kaldık. Lider, teşkilat ve doktrin paradigmasından yola çıkarak sapmadık ve ayrılmadık. Bizler ülkü ocaklarında büyümüş ülkücüler olarak, ´Bizler bu davaya mensubiyeti en yüksek şuurda duyan ülkücüleriz´ dedik ve yerimizde durduk. Liderimizin hep arkasında olduk. Bugün de bizim liderimiz ´Evet´ diyor. Bizler de Allah´a şükür ´Evet´ diyoruz ve liderimizin sözü, sözümüzdür duruşuyla hareket ediyoruz. ´MHP´nin tabanında sıkıntı var´ diyenler, bugün gelecekler ve bu toplantıyı görecekler."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı