MHP İL BAŞKANI ERSOY

MHP İL BAŞKANI ERSOY

SP İL BAŞKANI ARIKAN´I AĞIRLADI?

Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkanı Baki Ersoy Kayseri´nin sorunlarını il başkanlarıyla birebir görüşerek konuşulabileceğini göstermek amacıyla başlattığı ziyaret turunda  kendisini makamında ziyaret eden  Saadet Partisi Kayseri İl Başkanu Mahmut Arıkan´ı ağırladı? İl Başkanı  Ersoy  ziyarette yaptığı değerlendirmede  ?Kayseri´de bizler her zaman birbirleriyle iletişim kurabilen, şehrimizin problemlerini istişare edebilen insanlarız. Bu şehir için ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket etme noktasında bizler her zaman varız? değerlendirmesinde  bulundu?

Milliyetçi Hareket  Partisi  İl Başkanı Baki Ersoy Kayseri´nin sorunlarını il başkanlarıyla birebir görüşerek konuşulabileceğini göstermek amacıyla başlattığı ziyaret turunda  kendisini makamında ziyaret eden  Saadet Partisi Kayseri İl Başkanu Mahmut Arıkan´ı ağırladı? 

Konuğunu ağırlarken  yaptığı değerlendirmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Baki Ersoy ilimizin faydası  için teşkilat olarak üzerlerine düşeni istişarelerle birlikte yapacaklarını ifade ederek   "Saadet Partisi il başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyruz. Kayseri´de bizler her zaman birbirleriyle iletişim kurabilen, şehrimizin problemlerini istişare edebilen insanlarız. Bu şehir için ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket etme noktasında bizler her zaman varız. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı anıyorum, Allah rahmet eylesin. Bu değerler kolay yetişmiyor. Rahmetli Necmettin Erbakan gibi, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş gibi değerleri bizlerin unutmaması ve sürekli yaşatması gerekiyor. Türkiye´de siyaset yavaş yavaş ısınıyor, ittifaklar söz konusu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile bir yola çıktık ve bunun adına ?Cumhur ittifakı´ dendi. Yavaş yavaş cepheler belli olmaya başladı. Bizler; Kayseri için hep birlikte birbirimizi 24 saat kapısını çalabilecek, sıkıntılarında beraber hareket edebilecek insanlarız. Ama her birimiz bir siyasi partiyi temsil ediyoruz, genel merkezimizin telkinleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak üzerimize ne düşüyorsa istişarelerle birlikte bu şehir için yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.                                                                                   

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan´da  Kayseri´nin sorunlarını il başkanlarıyla birebir görüşerek konuşulabileceğini göstermek ziyaretler düzenlediklerini belirterek, kendilerini kabul eden MHP İl Başkanı Baki Ersoy´a şükranlarını sunup  "Geçtiğimiz hafta il teşkilatı olarak başlattığımız siyasi parti ziyaretlerimize Milliyetçi Hareket Partisi ile devam ediyoruz. Ziyaret talebimizi kabul ettiği için il başkanımıza teşekkür ediyorum. Malumunuz ülkenin gündemi çok hızlı değişiyor, değişik hadiselerle karşı karşıya kalıyoruz. Bu değişen gündem içerisinde ülke olarak en önemli gündem maddemizin toplum içerisinde kutuplaşma olduğu kanaatindeyim. Ankara´da siyaset çok daha fazla sert konuşuluyor. Ama Kayserimizde değerli il başkanlarımızın sağduyulu davranışlarıyla bu gerginliğe mahal vermeden sağlanıyor. Bundan hareketle Kayseri´nin meselelerini il başkanlarımızla birebir ziyaret edip nezaket çerçevesinde konuşulabileceğini herkese göstermek istiyoruz. Bununla alakalı bir çalışma içerisindeyiz. Dün Necmettin Erbakan hocamızın vefat yıldönümü idi, Allah rahmet eylesin. Bugün 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümü. Şubat ayı sıkıntılı bir ay. Bu dönem içerisinde bir araya gelip konuşabileceğimizi gösterebilmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Bu konuda Kayseri´deki başkanlarımız elinden gelen gayreti gösteriyorlar" değerlendirmesinde  bulundu?           

 Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan  ziyaretin  anısına MHP İl Başkanı Baki Ersoy´a Necmettin Erbakan´ın ´Davam´ isimli kitabını hediye etti.

 

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı