MHP İL BAŞKANI ERSOY, MERAL AKŞENER´E ?Siz kazanırsanız istifa ederim? demiş.

MHP İL BAŞKANI ERSOY, MERAL AKŞENER´E ?Siz kazanırsanız istifa ederim? demiş.

AKŞENER DELEGELERİ TEK TEK ARAMIŞ

MHP ?de olağanüstü kongre mücadelesi sürüyor.Bu sürecin en önemli isimlerinden Meral Akşener geçtiğimiz hafta sonu Kayseri delegelerini tek tek arayarak destek istedi.MHP İl başkanı Baki Ersoy Akşener´in kendisini de aradığını belirterek, ?Sayın Vekilimize yaptığının yanlış olduğunu söyledim. Bizden tek bir imza gelmez dedim. Bunu kendisi de görmüş. ?Ben genel başkan seçilirsem seninle çalışacağım´ dedi.Ben de, ?Siz genel başkan seçilirseniz bunu saygı ile karşılar,aldığımız ülkücü terbiye gereği istifa etmesini de biliriz? cevabını verdim dedi.
MHP´de olağanüstü kongre çağrılarının yankıları sürüyor? Kayseri´de eski milletvekili,milletvekili adayı,eski belediye başkanı,eski il ve ilçe başkanları ve parti yöneticilerinin yanı sıra bazı STK üyeleri ve halen görevde bulunan ilçe ve büyükşehir belediye meclis üyelerinin önceki gün yaptıkları basın toplantısı ve olağanüstü kongre çağrısının yankıları sürerken, Meral Akşener´in Kayseri delegelerinin tamamı ile tek tek görüştüğü ortaya çıktı?
MHP İl Başkanı Baki Ersoy Akşener´in geçtiğimiz hafta sonu bütün delegeleri tek tek aradığını ve hiçbir delegeden destek alamadığını iddia ederek ?Hanımefendi son olarak da beni aradı.Ben kendisine yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Genel başkanımızın sonuna kadar arkasında ve emrinde duracağımızı ifade ettim?Kendisi de ?Ben sizi Süleyman Başkan döneminden tanıyorum.Benim oğlumdan bir yaş küçükmüşsünüz,Genel başkan seçilirsem sizinle çalışmaya devam edeceğim? dedi..Bende ?Siz genel başkan seçilirseniz bu kongrenin kararını saygı ile karşılar aldığımız ülkücü terbiye gereğince genel başkana bağlı kalmakla birlikte istifa etmesini de biliriz? dedim?
Baki Ersoy, muhaliflerin Kayseri´den tek bir delegenin imzasını dahi alamayacağını belirterek ?Teşkilat olarak Genel başkanımız Bahçeli´nin sonuna kadar emrindeyiz? şeklinde konuştu?
Ersoy ?Diriliş ve İktidara Yürüyüş Hareketi? adı altında açıklama yapan Kayseri´deki isimlerin bir bölümü ile ilgili olarakda sert açıklamalarda bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı