MHP KAYSERİ İL TEŞKİLATI

MHP KAYSERİ İL TEŞKİLATI

ANKARA´YA ÇIKARTMA YAPTI?

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı MHP Lideri Devlet Bahçeli´yi genel merkezde ziyaret ederek hem geçmiş olsun temennisinde bulunda hem de destek verdi.
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 25. Dönem Milletvekilleri Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, Üst Kurul Delegeleri, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı, Kadın Kolları ve parti yönetimi ile Ankara´ya adeta çıkarma yaptı. Ersoy ve beraberindeki Kayseri heyeti MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
Kayseri İl Teşkilatları olarak Devlet Bahçeli´nin emrinde olduklarını ifade eden MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, ?Genel Başkanımızın emrinde ve yanındayız. Ülkücü evlatları olarak kendisini ziyaret ederek hem geçmiş olsun temennisinde bulunduk hem de desteklerimizi bir kez daha ifade ettik? dedi.
Kayseri İl Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olağan kurultayın 18 Mart 2018´da yapılacağı belirterek şunları kaydetti? ?Kayseri İl Teşkilatının ortaya koymuş olduğu ülkücü ve dik duruşunuzdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Genel seçimlerde olduğu gibi karar sizin günü saati geldiğinde istediğiniz adayı çıkarabilirsiniz. İstediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. Bu sizin ülkücü olarak hakkınızdır. Ama ikili oynayanların bundan sonra ve şimdi milletvekili olarak kabulü mümkün değildir. MHP´yi istismar edip gelecekte MHP´de yer bulamayanların şimdi bir tarafta yer alabilmek için kendisine, davasına ve seçmenine gösterdiği ihaneti kabul edemeyiz. Sizde Kayseri teşkilatı olarak ta biz seçtik bize danışmadan istifa edemezsizin sözü siyasi ahlak açısından duvara yazılacak bir sözdür. Bu sebepten dolayı ortadaki davranışların çok yönlü okunması lazım. Bu vesile ile bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Tuzaklara düşmeden yolunuza devam etmenizi ümit ediyorum. Ne olursa olsun ama tüzük ve MHP geleneklerine uygun olduğunuz müddetçe başımın üzende yeriniz var. Ama onun haricinde ölümüne mücadele ederim. Herkes bunu böyle bilsin? ifadesini kullandı



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı