MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

?BOMBA KALBİMİZDE PATLADI, TEK YÜREK OLMAMIZ LAZIM?

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede Ankara ve Diyarbakır´da yaşanan bombalı saldırıları lanetleyerek birlik çağrısında bulundu? Vekil Halaçoğlu, "Ankara´da patlayan bomba aslında Türkiye´nin kalbinde patladı. Herkesin Tek Yürek Olması Lazım? ifadesini kullandı?
Geçtiğimiz hafta içinde Ankara ve Diyarbakır´da gerçekleşen terör saldırılarına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu saldırları lanetleyip "Ankara´da patlayan bomba, aslında Türkiye´nin kalbinde patladı. Herkesin tek yürek, bu terör hareketlerine karşı durması gerekiyor. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin, ailelerinin başı sağ olsun. Müsebbiplerine lanet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum ve bir daha böyle acılar yaşanmamasını Allah´tan diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun" değerlendirmesinde bulundu?
Vekil Halaçoğlu, yaşananların ardından muhalefeti eleştiren bazı çevrelere de tepki göstererek "Ülkenin başına gelenleri görmeyip bizi suçlayan bazı ileri zekalılar, biraz olayları takip edip akıllarını devreye soksunlar. 14 yıldır ülkeyi kim yönetiyor? Bu hale gelmesinde onların vebali nedir? Muhalefet iktidarın sahip olduğu milletvekili sayısına karşı ne yapabilir? Hepsi toplansa sayıları karar değiştirmeye yetiyor mu? Bugün iktidarın yanlışlarını muhalefet dile getirip hükümeti uyardı mı? Aslında bunları neden yazıyorum ki. Nasılsa belli zevat yine bizi suçlayacak. İktidar kendi ağzından yaptıkları hataları açıkladı. Bunları TV´ler halka duyurdu. Ama nafile. Her halükarda toplumlar layık oldukları şekilde yönetilir vesselam. 14 yıldır ülkeyi yöneten biziz değil mi? Allah bu kişilere aklını kullanmayı nasip etsin. İktidar olanı değil, olmayanı suçlayan zavallılar. ´14 yıldır iktidar ne yaptı?´ demiyorsunuz, yöneten yerine, kolayını seçip, muhalefeti suçluyorsunuz. Dönen dolapları bilmiyorsunuz, yorum yapıyorsunuz." İfadesini kullandı?
HABER MERKEZİ?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı