MHP KAYSERİ TEŞKİLATI´NDA BAYRAM COŞKUSU VARDI?

MHP KAYSERİ TEŞKİLATI´NDA BAYRAM COŞKUSU VARDI?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığınca tertiplenen bayramlaşma merasiminde bir araya gelen ülkücüler bayram coşkusu paylaşıp, birlik mesajları verdiler?

Merasim sonunda değerlendirmede bulunan İl Başkanı Serkan Tok Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin talimatı ile 10 Haziran itibarı ile il teşkilatı olarak İstanbul´da olup 20 Haziran´a kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırm´ın kampanyasına destek vereceklerini duyurdu?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığınca tertiplenen bayramlaşma merasiminde bir araya gelen ülkücüler bayram coşkusu paylaşıp, birlik mesajları verdiler?

Merasime İl Başkanı Serkan Tok´un yanı sıra Mhp Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir, Baki ERSOY, MYK Üyesi Serap Şule Kalın, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili iştirak etti?

Bayramlaşma merasimi sonrası medya mensuplarına değerlendirmede bulunan İl Başkanı Tok sözlerine Pençe Harekatı´nda şehit düşen Mehmetçiklerimize rahmet dileyerek başlayıp ?Bugün Türk ? İslam Dünyası´nın önemli ve güzel bir günü. Tüm Türk halkının ve dava arkadaşlarımın bayramlarını tebrik ediyorum? ifadesini kullanıp Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin talimatı ile 10 Haziran itibarı ile il teşkilatı olarak İstanbul´da olup 20 Haziran´a kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırm´ın kampanyasına destek vereceklerini duyurdu?

MHP Milletvekili Baki Ersoy ise ? MHP´nin Kayseri´de ne kadar güçlü bir parti haline geldiğini burada hep birlikte görüyoruz. Bu Ramazanda çeşitli iller olmak üzere ve Kayseri´de yoğunlukla olmak üzere iftarlarımızı ibadetlerimizi yaptık. Bizler MHP´nin fertleri olarak Kayserimize bir şeyler katmak istiyoruz. Gerek İsmail Bey gerek ben Kayseri´ye bir şeyler katmak için Meclis çatısı altında gayret gösteriyoruz. Ülkemizin ve Kayserili vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. ? değerlendirmesinde bulundu?



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı