MHP LİSTESİ AÇIKLANDI

MHP LİSTESİ AÇIKLANDI

MHP İl Başkanı Serkan Tok, parti binasında bir basın toplantısı tertipleyerek 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde Kayseri listesini oluşturan milletvekili adaylarını açıkladı?

İlk sıraya sürpriz bir isme verilen Milliyetçi Hareket Partisi´nin Kayseri listesinin son sırasında ise henüz lise son sınıf öğrencisi 18 yaşında bir isim yer buldu. Listede Süleyman Korkmaz ve Hasan Ali Kilci´nin liste dışı kalması dikkat çekerken; İl Başkanı Tok "Aday listemiz ile birlikte Kayseri´de oy patlaması yapacağız" değerlendirmesinde bulundu?

MHP İl Başkanı Serkan Tok parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. dönem Milletvekilliği seçiminde MHP´nin Kayseri Milletvekili adaylarını açıkladı? Tok yaptığı değerlendirmede "24 Haziran 2018´de yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde 40 aday adayımız arasından 10 adayımızı Genel Başkanımızın takdirleri ile belirlemiş bulunmaktayız" dedi ve listeyi oluşturan isimleri tek tek açıkladı. "Yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımızın Danışmanı İsmail Özdemir birinci sırada yer alırken, ikinci sırada eski İl Başkanımız Baki Ersoy, üçüncü sıra Serap Şule Kalın, dördüncü sıra Mazhar Gündoğ, beşinci sıra Mehmet Özmen, altıncı sıra Mehmet Göçmen, yedinci sıra Rifat Açıkgöz, sekizinci sıra İsa Ferah, dokuzuncu sıra Emine Afşar, onuncu sıra Veli Oğuzhan Öztürk oldu."

İl Başkanı Tok sözlerinin devamında " 27. dönem Kayseri Milletvekili adaylarımız açıklandı. Birbirinden kıymetli aday adaylarımızın arasında belirlenen aday listemiz ile birlikte inşallah Kayseri´de büyük bir oy patlaması yapacağız. 24 Haziran seçimleri Türkiye için büyük önem arz etmektedir. Bunun bilinciyle hareket ederek seçim çalışmalarımızı 18 Mayıs´a kadar aday adaylarımızla ve teşkilatımızla birlikte sürdürdük. Bundan sonra Allah nasip ederse yine omuz omuza vererek belirlenen adaylarımızı Ankara yolunda destekleyeceğiz. Kayseri´de birinci parti olacağız. 10 adayımızın 10´unu da inşallah meclise göndereceğiz. Bu güne kadar aday adayı olarak partimize güç veren bu zorlu süreçte yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla aday olsun olmasın hepsinin gece gündüz demeden çalışacaklarına inanıyorum. Kayseri ve Türkiye´de Milliyetçi Hareket´in kadroları özlemle beklenmektedir. Düne kadar diğer partile oy veren vatandaşlarımızın bundan sonraki süreçte MHP´ye destek vereceklerine inanıyorum. Bununla birlikte bu güne kadar MHP´ye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımızın ise daha çok çalışacağına ve adaylarımızı kucaklayacaklarına inanıyorum." Değerlendirmesinde bulundu?

İl Başkanı Tok sözleri 21 Mayıs Pazartesi günü 10 milletvekili adayının düzenlenecek törenle 10 kurban kesilerek kamuoyuna tanıtılacağın duyurarak noktaladı?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı