MHP MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI YÜCEBAŞ

MHP MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI YÜCEBAŞ

8 ocak Pazar günü yapılacak 12. Olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP Melikgazi ilçe başkanı Ertuğrul Yücebaş 8 ocak Pazar günü yapılacak 12. Olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Yücebaş, ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak MHP´nin varlığını üç hilalli sancağını Melikgazi´nin her alanında dalgalandırmak için karalıyız diye konuştu.
Parti il binasında yeniden adaylığını açıklayan MHP Melikgazi ilçe başkanı Ertuğrul Yücebaş´a il başkanı baki Ersoy Kocasinan ilçe başkanı sarkan tok ve MHP eski milletvekillerin den Hasan Ali Kilci´de katılarak destek verdi. Yeniden adaylığını açıklayan Yücebaş, Türk milletinin ve yegâne göz bebeğimiz Türkiye Cumhuriyeti devletinin hızla belirsizliklere götürüldüğü günler yaşamaktayız. Vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğu, devlet mekanizmasının ve adalet sisteminin, kamu vicdanında ağır yaralar aldığı bir süreci yaşıyoruz. Diyerek şöyle konuştu.
Millet iradesine ipotek konmaya çalışıldığı, birliğin ve beraberliğin zedelendiği, bölücü ve hainlerin peşrev çektiği bir yılı geride bıraktık. Türk´ün kanı ile canı ile kurduğu vatanımız üç cephede hainlerle, bölücülerle, kalkışmacılarla mücadele etmektedir.Dünyada başka bir ülke yoktur ki üç cephede üç ayrı terör örgütü, onun uzantıları ve destekçileri ile mücadele etsin. Türkiye karanlık bir tüneldedir ve acilen bu karanlık tünelden atılacak adımlarla çıkarılmalıdır. vatanımızın yegane umudu ve son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi´nin ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin yanında yer alarak lider, teşkilat ve doktrin ilkesinden taviz vermeden hem ülkeme, hem de şehrime siyaset ve insani olarak katkı sunmak için mensubu olmaktan şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi´nden 8 ocak 2017 pazar günü yapılacak olan 12. olağan kongrede Melikgazi ilçe Başkanlığı´na yeniden aday olduğumu açıklıyorum.
Ben ve ekibim; gecemizi gündüzümüze katarak Milliyetçi Hareket Partisi´nin varlığını, üç hilalli sancağını, Melikgazi´nin her alanında dalgalandırmak için kararlıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı