MHP MELİKGAZİ ?EVET ? İÇİN ÇALIŞIYOR

MHP MELİKGAZİ ?EVET ? İÇİN ÇALIŞIYOR

YÜCEBAŞ ?SÖZ VE YETKİ TÜRK MİLLETİNİNDİR? ...

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı referandum öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Evet kampanyasına destek veren parti teşkilatı partililerle ve vatandaşlarla mahalle toplantılarında bir araya gelerek sandıktan ?Evet´ çıkması için kafalardaki soru işaretlerini yok etmeye çalışıyorlar. Bu kapsamda Mimarsinan bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ?Ülkücüler Türk milletinden yanadır, Ülkücünün tavrı açık, tarafı Türk milletidir. Egemen olan millet, bizzat kendi kader ve geleceği hakkında karar verecektir. Milletimizin kararından kimsenin rahatsızlık duymaması gerekir? değerlendirmesinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı referandum öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Mimarsinan bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve ekip arkadaşları vatandaşın için kafalardaki soru işaretlerini yok etmeye çalışarak sandık başında ?Evet? oyu kullanmalarını telkin ettiler. İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş yaptığı değerlendirmede ?Türk ve Türkiye düşmanı yedi düvelin bitmeyen entrika ve hain hesaplarını bozmak için söz ve yetki Türk milletinindir. Ülkücüler Türk milletinden yanadır, Ülkücünün tavrı açık, tarafı Türk milletidir. Egemen olan millet, bizzat kendi kader ve geleceği hakkında karar verecektir. Milletimizin kararından kimsenin rahatsızlık duymaması gerekir.? İfadesini kullandı.
İlçe Başkanı Yücebaş sözlerinin devamında ?Milliyetçi Hareket Partisi, kaynağını beş bin yıllık Türk tarihinden alan, harcı Türk-İslam ülküsü ile karılmış, yıkılmaz bir kalenin bu coğrafyadaki temsilcileridir. Ülkücü olmanın zor, ülkücü kalabilmenin daha zor olduğunu bilerek ülkümüzü sevda, ülkemizi bayrak, Türklüğü yıkılmaz kale bilen bir Türk milliyetçisi olarak Türklüğün bekası olmazsa olmazımızdır. Partimiz kurulduğundan bu yana nice badirelere uğradı ama hiçbir tuzak, kumpas, hain emel, işbirlikçi niyet davasına ve ülküsüne inanmış biz ülkücüleri durduramadı, bundan sonra da durdurması mümkün değildir? dedi ve ekledi ?Türk ve Türkiye düşmanı yedi düvelin bitmeyen entrika ve hain hesaplarını bozmak için söz ve yetki Türk milletinindir. Ülkücüler Türk milletinden yanadır, Ülkücünün tavrı açık, tarafı Türk milletidir. Egemen olan millet, bizzat kendi kader ve geleceği hakkında karar verecektir. Milletimizin kararından kimsenin rahatsızlık duymaması gerekir. 15 Temmuz Türk Milletine göstermiştir ki, anlamsız tartışmalar, söz düelloları, etnik ayrışmalar, sert kutuplaşmalar ciddi ayrışmaların sonucudur. Böyle sert tavır ve kutuplaşmalar bitmeli, siyaset milli ülkü ve hedeflerde buluşmalıdır. Bu dava vatandır, bu dava bayraktır, bu dava devlet-i ebet müddettir. Türk dünyasının bilge lideri, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´ nin gösterdiği yolda; ülküm için, ülkem için, liderim için, Türklüğün bekası, devlet ve milletin varlığının güvenli bir şekilde istiklali için ?Evet´ diyoruz. Unutulmamalıdır ki hiç kimse Genel Başkanımızdan daha ülkücü, daha milliyetçi, daha vatanperver değildir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir zihniyetin temsilcileri olarak ülke ve millet menfaatine olmayan hiçbir oluşumun, yolun ve kararın içerisinde olmamız düşünülemez. Bu ülke için yeminimiz vardır, vazgeçilemeyecektir. Bu nedenle 16 Nisan´da ´Evet´ diyoruz. Sizler bu gün Mimarsinan´ da ?Evet?diyeceğinizi yüksek teveccühünüzle gösterdiniz. Milli beka için bu işe başladık. Bizim şahsa veya partiye değil, Türkiye´ye ´Evet´ dediğimizi tekrar vurguluyorum. Bu ülke için yeminimiz vardır. Bu yeminin gereğini yapacağız, 16 Nisan´da ´Evet´ diyeceğiz. Bu yemini tutacağız. Bu ülke için yeminimiz var. Yemini olanın ilke ve ülküleri değişmez, dönüşmez, yalnızca gelişir, genişler, yükselir. Ülkemiz için Evet! Türklüğün bekası için Evet!?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı