MHP MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI

MHP MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI

ÜYE KAYIT STANDI AÇTI?

ÜYE KAYIT STANDI  AÇTI?

MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı - Bürüngüz Cami yanında üye kayıt standı açtı. 3 gün açık kalacak stand da yürütülen üye kayıt çalışması ile ilgili  olarak  değerlendirmede  bulunan  Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı  Ertuğrul Yücebaş ?Resmi kayıtlara baktığımızda her siyasi partinin üyelik sayısında düşüş varken Milliyetçi Hareket Partisi´nde ciddi bir üye artışı var? diye konuştu?

MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı - Bürüngüz Cami yanında üye kayıt standı açtı. Söz konusu  çalışma ile  ilgili  olarak açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı  Ertuğrul Yücebaş açıklamasında, ?15 Temmuz sürecinden sonra  partimize ciddi anlamda üye kaydı var. Baktık yoğun katılım var. Bizde  stand açarak insanımızın huzuruna çıkalım üye olmak isteyen gelsin partimize üye olsun istedik? ifadesini  kullandı?

Yücebaş  sözlerinin  devamında  ?Resmi kayıtlara baktığımızda her siyasi partinin üyelik sayısında düşüş varken Milliyetçi Hareket Partisi´nde ciddi bir üye artışı var. Zannedildiği gibi algıyı yönetenler tarafından gündeme gelen istifalar  tamamen hayal? dedi ve ekledi ??Basında ?MHP´de Deprem?, ? MHP´de Şok İstifa? gibi  yapılan haberler algıyı yöneten zihniyetin yanlış bir bilgilendirme olduğu aşikar. İnanın ismi geçen kişilerin birçoğunun partimize  üyeliği bile yok. İstifa etmesi gereken insanlar  teşkilatımıza gelip istifa dilekçelerini bırakacaklar. Bize ulaşan bu şekilde ciddi bir istifa mevzu bahis değilken tam tersi ciddi bir teveccüh olduğu için insanımızın huzuruna  Cumartesi gününe kadar çıkacağız.Hedefimiz  şu anda 8 bin yüz üyemiz var. Bunu Melikgazi İlçe Teşkilatı olarak 15 bin kişiye çıkarma gayesindeyiz. Son olarak ta önümüzdeki süreçte Kasım ayının 3. haftasında bu üyelerimizle beraber  bir program düzenleyerek kararı alınmamış  yeni üyelerimizi katılım adıyla kamuoyuna duyuracağız.? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı