MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR,

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR,

VİCDAN MUHASEBENİZİ DOĞRU YAPIN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Ankara dönüşü seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. MHP Yeşilhisar İlçe Teşkilatının düzenlediği İftar Programına katılan Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde tercih yapacak seçmenlerden vicdan muhasebelerini doğru yapmalarını rica etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri´de yaklaşan 24 Haziran Seçimleri öncesi çalışmalarını ilçelerde sürdürmeye devam ediyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin Ankara´da açıkladığı Seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına katılan Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, ayağının tozuyla Yeşilhisar İlçesi´ne geçerek çalışmalarını sürdürdü.

Yeşilhisar İlçesi Sosyal Tesislerinde MHP İlçe Teşkilatının iftar yemeğine katılan Özdemir, burada vatandaşlarla selamlaşarak dua ve destek istedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, Milletvekili Adaylarının da tam kadro katıldığı iftar yemeğinde Şehit aileleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Oda Başkanları ile yaklaşık 1200 kişi oruçlarını açtı.

İftar sonrası kürsüye gelen MHP İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Milletvekili Adaylarını tek tek Yeşilhisarlılara tanıttı. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı olduğunu belirten Tok, Cumhur İttifakının önemini vurgu yaparak şunları söyledi.

?15 Temmuz gecesini unutturmamak hepimizin vebali hepimizin sorumluluğudur. Cumhur İttifakının karşısında duranlar Haçlı İttifakıdır. MHP seçilmiş hükümetin yanında durmuştur. Bu bizim Genel Başkanımızın Türk milletine vefasıdır, sadakatidir. MHP doğru yerde duruyor, evlatları doğru yerde konumlanmış Türk milletine sadık, Türk milletine vefalı bir şekilde bugün siyasetini yürütüyor? dedi.

MHP Kayseri Milletvekili 1. Sıra Adayı İsmail Özdemir´de Hain FETÖ´nün Türkiye´de emellerine asla ulaşamayacağını ifade ederek yaklaşan seçimlerde vatandaşların vicdan muhasebesini doğru yapmalarını istedi.

Özdemir açıklamasını şöyle sürdürdü. ?Bu topraklara gelip ezanı susturmaya, ayyıldızlı albayrağımızı indirmeye, mabedimize el uzatmaya yeltenen çevreler olduysa bunların son hain emelleri 15 Temmuz´da görüldü. Fakat buna müsaade etmeyen milli direniş ve Türk milletinin vakarlı duruşu siyasi arenada Sayın Genel Başkanımızın devletimizin ve milletimizin yanında duran, pozisyon alan yaklaşımıyla beraber yeni yüzyılda artık Türk Dünyasının Türk İslam aleminin yaşanılan kendisine vurulmaya çalışılan esaret prangalarına müsaade etmeyeceğini boyun eğmeyeceğinin göstergesi olmuştur. 24 Haziran´a karar gününe çok az bir süre kaldı. Bu süre yaklaştıkça kapınızı çok fazla çalan insan olacak. Bizim sizlerden istirhamımız herkesin böylesi bir tercihi yaparken vicdan muhasebesini doğru yapmasıdır. Çünkü Cumhur ittifakı sizin arzu ve istekleriniz doğrultusunda 7 Ağustos´ta oluşan Yenikapı Ruhunun neticesinde ortaya çıkmış ve siyasi sahnede kendisine vücut bulmuştur. Allahın izniyle bu millet yine ve yeniden 1071´den bu yana olduğu gibi bundan sonrada bu topraklarda yaşama iradesini ortaya koyabilmek adına sizlerden dua ve destek bekliyor? dedi.

Milletvekili Adayı İsmail Özdemir iftar programında 15 Temmuz´da FETÖ eliyle gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında şehit edilen Özel Harekat Polisi Kübra Doğanay´ın ailesiyle de biraraya geldi. Ailenin acısını paylaşan Özdemir, başsağlığında bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı